Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυαλίστε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια στην κουζίνα - Το απόλυτο κόλπο με το ελαιόλαδο που δίνει λύση στο χρόνιο πρόβλημα!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

29 Αυγούστου 2022 17:03
Γυαλίστε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια στην κουζίνα - Το απόλυτο κόλπο με το ελαιόλαδο που δίνει λύση στο χρόνιο πρόβλημα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαγειρεύετε συνέχεια και ξεχνάτε να καθαρίσετε τα κουζινικά σας σκεύη, με αποτέλεσμα οι Κατσαρόλες και τα τηγάνια να μένουν με τα ξεραμένα λίπη;

Αναρωτιέστε πως θα επαναφέρετε μετά τα μαγειρικά μας σκεύη στην αρχική τους κατάσταση; Αν παιδεύεσαι να καθαρίσεις το ταψί μετά το μαγείρεμα, δοκίμασε αυτό το κόλπο και θα σου λυθούν τα χέρια.

Η λύση βρίσκεται μέσα στη κουζίνα και για την ακρίβεια σε ένα υλικό που δεν λείπει ποτέ από ένα νοικοκυριό και αυτό δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο.

Με το ελαιόλαδο όλα τα ατσάλινα σκεύη και οι ατσάλινες επιφάνειες θα αστράφτουν

  • Απλώστε λίγο ελαιόλαδο σε ένα απαλό πανί και
  • τρίψτε τις ατσάλινες κατσαρόλες και τηγάνια σας, τον νεροχύτη ή τον απορροφητήρα έτσι ώστε να απομακρύνετε λεκέδες από νερό ή διάβρωση.
  • Γυαλίστε τα αντικείμενα από ατσάλι με ένα καθαρό απαλό πανί.

κατσαρολεσ-τηγανια-ελαιολαδο-11-7

Ξεσκόνισμα με λιγότερο από 1 ευρώ - Αυτό είναι το θαυματουργό φυσικό κόλπο με 4 υλικά για να απαλλαγείτε από τη σκόνη

Είναι οικονομικό, φιλικό προς το περιβάλλον και κάνει και δουλειά. Δείτε πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο, σπιτικό σπρέι για το ξεσκόνισμα μέσα σε λίγα λεπτά. Με την ευκαιρία, δείτε τον φυσικό εχθρό της τριχόπτωσης

Θα χρειαστείτε:

Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα μπολ το νερό με το σαπούνι και το ξίδι. Προσθέστε το ελαιόλαδο και το λεμόνι και ρίξτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι. Ανακινείστε καλά το μπουκάλι. Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε κι έπειτα περάστε την με ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι. Η σκόνη θα εξαφανιστεί αμέσως. Το ελαιόλαδο θα βοηθήσει να μην σκονιστούν πάλι γρήγορα οι ξύλινες επιφάνειες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share