Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρίχνει σε ένα λεμόνι χοντρό αλάτι και το στύβει στην λεκάνη της τουαλέτας – Αυτό που ακολουθεί είναι φοβερό! (video)

Τρομερό - Θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς!

29 Αυγούστου 2022 15:43
Ρίχνει σε ένα λεμόνι χοντρό αλάτι και το στύβει στην λεκάνη της τουαλέτας – Αυτό που ακολουθεί είναι φοβερό! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνήθως τα λεμόνια δεν τρώγονται σκέτα μιας και είναι αρκετά ξινά, σίγουρα όμως ο χυμός τους εκτοξεύει τη γεύση διάφορων φαγητών!

Είναι επίσης πολύ υγιεινά, με αντικαρκινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσια σε βιταμίνη C. Επίσης το λεμόνι κάνει πολύ καλό και στην υγεία μας και ειδικά αν το ανακατέψεις με νερό και κανέλα.

Γνωρίζατε όμως ότι εκτός από την κατανάλωση, τα λεμόνια έχουν και πολλές άλλες χρησιμότητες;

Αν δε το είχατε σκεφτεί, δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην καθαριότητα του σπιτιού σας!

Δείτε τι θα γίνει ρίξετε σε ένα λεμόνι χοντρό αλάτι και το στύψετε στην λεκάνη της τουαλέτας βλέποντας το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πίνει κάθε πρωί ασπιρίνη με μέλι και λεμόνι - Το ρόφημα που θα σας σώσει τη ζωή

Ξέρετε τι θα συμβεί αν πιείτε ασπιρίνη μαζί με λεμόνι και μέλι; Πρόκειται για ένα ρόφημα που θα "σώσει" τη μέρα σας. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του το βασανιστικό αίσθημα του hangover. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ένας τυπικός πονοκέφαλος που περνάει άμεσα με ένα παυσίπονο αλλά ένα πραγματικό μαρτύριο που διαρκεί ώρες.

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας λύσει το πρόβλημα την επόμενη φορά που θα το παρακάνετε με το αλκοόλ. Θα χρειαστείτε μόνο μια ασπιρίνη, ένα κουταλάκι μέλι, δυο φέτες λεμόνι και νερό.

Ανακατέψτε τα σε ένα ποτήρι και πιείτε το ρόφημα. Η ασπιρίνη θα απορροφηθεί κατευθείαν από το λεμόνι κάτι το οποίο θα γίνει και αντίστοιχα στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να δράσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το μέλι αποδεικνύεται σωτήριο -δείτε εδώ μια αποτελεσματική δίαιτα με μέλι- μιας και ο οργανισμός αποζητά κάτι γλυκό για να απορροφήσει τα γαστρικά υγρά από το στομάχι.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share