Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γέμισαν με τρίχες η μπανιέρα και ο νιπτήρας σας; Δείτε 2 φυσικά καθαριστικά κόλπα για να τα κάνετε τζι τζι

Μόνο 3 υλικά

29 Αυγούστου 2022 10:05
Γέμισαν με τρίχες η μπανιέρα και ο νιπτήρας σας; Δείτε 2 φυσικά καθαριστικά κόλπα για να τα  κάνετε τζι τζι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς να ξεβουλώσετε τον νεροχύτη και τη μπανιέρα από τρίχες. Μερικά έξυπνα κόλπα για να ξεβουλώσουμε τον νεροχύτη ή την μπανιέρα με συνταγές…της γιαγιάς. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα ξεβουλώσετε με μία κίνηση τη λεκάνη της τουαλέτας.

Σε πολλούς έχει τύχει να βουλώσει το σιφόνι της μπανιέρας ή του νεροχύτη. Δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορούμε να βάλουμε πάντα τουμποφλό, διότι είναι πολύ ευαίσθητοι οι συγκεκριμένοι σωλήνες και μπορεί να τους καταστρέψουμε.

Ξεβουλώστε τον νεροχύτη με μαγειρική σόδα

Αν θέλετε να ξεβουλώσετε τον νεροχύτη σας τότε μπορεί να βάλετε νερό σε μία κατσαρόλα και να αφήσετε το νερό να βράσει. Στην συνέχεια προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα στο στόμιο του νεροχύτη. Έπειτα αδειάζουμε μισό ποτήρι ξύδι στον νεροχύτη.

Γέμισαν με τρίχες η μπανιέρα και ο νιπτήρας σας; Δείτε 2 φυσικά καθαριστικά κόλπα για να τα κάνετε τζι τζι

Αμέσως μετά ρίχνουμε σιγά σιγά το καυτό νερό. Αυτό το μείγμα απελευθερώνει τον νεροχύτη από λίπη, βρωμιές, υπολείμματα τροφών και άλλα.

Ξεβουλώστε την μπανιέρα με αλάτι

Σε αντίθεση με τον νεροχύτη της κουζίνας, η μπανιέρα ή η ντουζιέρα πολλές φορές βουλώνει από τρίχες και υπολείμματα σαπουνιού. Βάλτε λοιπόν 3-4 κουταλιές της σούπας αλάτι σε μία κατσαρόλα με νερό το οποίο νερό το έχετε αφήσει να βράσει προηγουμένως. Στην συνέχεια αδειάζουμε το μείγμα στην αποχέτευση.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share