Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτσι ξεβούλωναν αποτελεσματικά τη λεκάνη της τουαλέτας χωρίς κανένα χημικό τα παλιά χρόνια!

Καν' το όπως το έκανε η γιαγιά

21 Αυγούστου 2022 16:59
Έτσι ξεβούλωναν αποτελεσματικά τη λεκάνη της τουαλέτας χωρίς κανένα χημικό τα παλιά χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σίγουρα έχεις έρθει αντιμέτωπος με το δυσάρεστο γεγονός του να έχει βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας σου. Μπορεί το ξεβούλωμα της τουαλέτας να μην είναι εύκολη υπόθεση, υπάρχει ωστόσο ένα πολύ έξυπνο κόλπο που θα σε βοηθήσει.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε ποιος είναι ο λόγος που δεν πρέπει να παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα.

Ξεβούλωμα λεκάνης με καυτό νερό

Η πιο διαδεδομένη και επιτυχημένη συμβουλή που ακολουθούν όσοι βούλωσε η λεκάνη τους, είναι το καυτό νερό. Πριν κάνεις οτιδήποτε, καλό είναι να διακόψεις την παροχή του νερού στη λεκάνη. Αφού βούλωσε η λεκάνη σου υπάρχει ο κίνδυνος υπερχειλίσει. Αφού αποτρέψεις κάτι τέτοιο να συμβεί, μπορείς να προχωρήσεις με την διαδικασία.

Πάρε ένα κατσαρολάκι, γέμισέ το με νερό και ζέστανέ το, μέχρι να βγάλει υδρατμούς. Όταν το νερό είναι έτοιμο ρίξε το μέσα στη λεκάνη. Το αφήνεις για μερικά λεπτά να δράσει και θα παρατηρήσεις πως το πρόβλημά σου, σιγά σιγά υποχωρεί. Τώρα η λεκάνη είναι έτοιμη προς χρήση!

Ισχυρό σπιτικό καθαριστικό: Πως να κάνετε τη λεκάνη της τουαλέτας να λάμπει χωρίς τρίψιμο

Το καθάρισμα της τουαλέτας δεν είναι η ευχάριστη δουλειά όσο αφορά το καθάρισμα του σπιτιού. Τις περισσότερες φορές απαιτεί κόπο γιατί χρειάζεται τρίψιμο, χρόνο και βαριά καθαριστικά που εμπεριέχουν χημικά τα οποία κάνουν κακό όταν τα εισπνέουμε.

Ωστόσο, μπορεί ο καθαρισμός της λεκάνης να γίνει με έναν εύκολο, καθώς και απολύτως φυσικό τρόπο. Σε περίπτωση, που δεν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνει, καλό θα είναι να διαβάσει τις παρακάτω συμβουλές, αλλά και τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται στο βίντεο.

Οι οδηγίες για ένα ισχυρό σπιτικό καθαριστικό της λεκάνης

Μπορεί να μην αποτελεί ευχάριστη ή εύκολη ενασχόληση, ο καθαρισμός της λεκάνης. Όμως, με τις κατάλληλες οδηγίες, είναι βέβαιο πως θα σας φανεί παιχνιδάκι. Στο παρακάτω βίντεο βρίσκονται όλες οι πληροφορίες, που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε το κόλπο με τη σόδα και το χυμό από λεμόνι.

Πρόκειται για ένα κόλπο, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας καθαριστικά. Μάλιστα, βάσει των αποτελεσμάτων που προσφέρουν τα συγκεκριμένα καθαριστικά, έχουν να κάνουν με θαυματουργά μπαλάκια για τον καθαρισμό της λεκάνης.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share