Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Πείτε αντίο στις κατσαρίδες για πάντα με δύο υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας

Φοβερό κόλπο!

13 Αυγούστου 2022 15:08
Πείτε αντίο στις κατσαρίδες για πάντα με δύο υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένας επισκέπτης που είναι ανεπιθύμητος σε όλα τα σπίτια. Ο λόγος φυσικά για τις κατσαρίδες. Αυτά τα μικρά αλλά αηδιαστικά έντομα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιο είναι το σημείο στην κουζίνα που «τραβά» τις κατσαρίδες.

Αν σε έχουν επισκεφτεί και εσένα κατσαρίδες και αναρωτιέσαι πως να τις διώξεις μακριά, χωρίς να χρησιμοποιήσεις εντομοκτόνα, τότε σου έχουμε τη λύση. Θα χρειαστείς μόνο 2 υλικά, τα οποία έχεις σίγουρα σπίτι σου.

Πρόκειται για την ζάχαρη και την μαγειρική σόδα.

Πείτε αντίο στις κατσαρίδες για πάντα με δύο υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας

Μαγειρική σόδα και ζάχαρη

Μαγειρική σόδα για τη διάσωση για άλλη μια φορά! Θα μπορείτε να απαλλαγείτε από κατσαρίδες αν αναμείξετε ένα φλιτζάνι αυτού του προϊόντος με ένα φλιτζάνι ζάχαρη και πασπαλίσετε το μείγμα γύρω από το σπίτι.

Η εξήγηση είναι απλή: η ζάχαρη τα προσελκύει και η μαγειρική σόδα προκαλεί θανατηφόρα αέρια.

Κίνδυνοι του να έχετε κατσαρίδες στο σπίτι

Δεν είναι μόνο θέμα πανικού ή το να είστε μανιακοί με την καθαριότητα. Στην πραγματικότητα, οι κατσαρίδες αντιπροσωπεύουν πραγματικούς κινδύνους για την υγεία. Εδώ είναι οι κύριοι:

  • Μεταδίδουν ασθένειες: στην πραγματικότητα μεταφέρουν επίσης μικροοργανισμούς όπως βακτήρια, ιούς, πρωτόζωα, μύκητες και αβγά. Μπορούν να προκαλέσουν καταστάσεις όπως η γρίπη στομάχου, η σαλμονέλα, η λεπτοσπείρωση, η χολέρα, ο τύφος και η τροφική δηλητηρίαση.
  • Μολύνουν τα τρόφιμα εύκολα, καθώς μεταφέρουν βακτήρια στα πόδια τους. Αυτό είναι σημαντικό επειδή συνήθως κατοικούν στην κουζίνα σε αναζήτηση απορριμμάτων τροφίμων.
  • Η επαφή μαζί τους μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες όπως κνίδωση, φτέρνισμα και υδαρή οφθαλμία.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share