Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απόλαυσε την εποχή της βεράντας χωρίς άσχημες μυρωδιές: Έτσι θα διώξεις τη μούχλα από το σιφόνι με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Σπιτικό και θαυματουργό!

12 Αυγούστου 2022 18:49
Απόλαυσε την εποχή της βεράντας χωρίς άσχημες μυρωδιές: Έτσι θα διώξεις τη μούχλα από το σιφόνι με τον πιο οικονομικό τρόπο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μπαλκόνια λερώνονται συχνά με δύσκολους λεκέδες. Μπορεί κάποιοι από τους λεκέδες που συναντάτε στο μπαλκόνι σας να έχουν να κάνουν με σκουριά. Σίγουρα, το θέαμα από ένα σκουριασμένο μπαλκόνι, μόνο ως ωραίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Παράλληλα, δείτε πως θα αφαιρέσετε λεκέ μούχλας με 2 υλικά

Το πιο δύσκολο σημείο του μπαλκονιού με μούχλα είναι το σιφόνι. Πολλοί το παραμελούν και για αυτό καταλήγει να μαυρίζει από τη σκουριά και να δημιουργεί ένα αντιαισθητικό θέαμα.

Μαγειρική σόδα, χυμός λεμονιού και κρεμόριο

σιφονι-καθαρισμα-βεραντα-12-8

Αυτή είναι η θαυματουργή τριάδα για να καταπολεμήσετε τη σκουριά στο σιφόνι του μπαλκονιού. Φτιάξτε μείγμα από μαγειρική σόδα, κρεμόριο και χυμό λεμονιού. Ρίξτε το στη σκουριά και μετά από μισή ώρα ρίξτε νερό για να το ξεπλύνετε.

Χύθηκε καφές στον καναπέ σας; Αφαιρέστε τον λεκέ σε 5' με αυτό το υλικό (video)

Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές σε πάρα πολύ κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι έχει συμβεί και σε εσάς. Ο καφές έχει την τάση να χύνεται οπουδήποτε ίσως γιατί και εμείς συνηθίζουμε να τον πίνουμε οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι. Παράλληλα, δείτε το απίστευτο κολπάκι για να ξεφορτωθείτε λεκέ από λάδι σε λιγότερο από 5 λεπτά

Πολύ συχνό φαινόμενο, λοιπόν, είναι ο καφές χυμένος στον καναπέ. Μην ανησυχείτε καθόλου! Σας έχουμε τη λύση και βρίσκεται στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Το λευκό ξίδι είναι το υλικό που μπορεί να εξαφανίσει τον λεκέ από καφέ στο λεπτό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό λευκό ξίδι πάνω στον λεκέ και να το αφήσετε εκεί για 5 λεπτά.

Μόλις περάσουν τα 5 λεπτά ρίξτε πάνω από το ξίδι αρκετό νερό. Με ένα καθαρό βαμβακερό πανί αρχίστε να τρίβετε το σημείο του λεκέ. Στο video που ακολουθεί θα δείτε τη συνέχεια της διαδικασίας καθαρισμού με κάθε λεπτομέρεια.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share