Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ισχυρό σπιτικό καθαριστικό: Πώς να κάνετε τη λεκάνη της τουαλέτας να λάμπει χωρίς τρίψιμο

Σας έχουμε τον πιο έξυπνο τρόπο για να τα καταφέρετε

10 Αυγούστου 2022 08:54
Ισχυρό σπιτικό καθαριστικό: Πώς να κάνετε τη λεκάνη της τουαλέτας να λάμπει χωρίς τρίψιμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καθάρισμα της τουαλέτας δεν είναι η ευχάριστη δουλειά όσο αφορά το καθάρισμα του σπιτιού. Τις περισσότερες φορές απαιτεί κόπο γιατί χρειάζεται τρίψιμο, χρόνο και βαριά καθαριστικά που εμπεριέχουν χημικά τα οποία κάνουν κακό όταν τα εισπνέουμε.

Πώς να καθαρίσεις αποτελεσματικά τους λεκέδες στη μπανιέρα

Ωστόσο, μπορεί ο καθαρισμός της λεκάνης να γίνει με έναν εύκολο, καθώς και απολύτως φυσικό τρόπο. Σε περίπτωση, που δεν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνει, καλό θα είναι να διαβάσει τις παρακάτω συμβουλές, αλλά και τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται στο βίντεο.

Οι οδηγίες για ένα ισχυρό σπιτικό καθαριστικό της λεκάνης

Μπορεί να μην αποτελεί ευχάριστη ή εύκολη ενασχόληση, ο καθαρισμός της λεκάνης. Όμως, με τις κατάλληλες οδηγίες, είναι βέβαιο πως θα σας φανεί παιχνιδάκι. Στο παρακάτω βίντεο βρίσκονται όλες οι πληροφορίες, που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε το κόλπο με τη σόδα και το χυμό από λεμόνι.

Πρόκειται για ένα κόλπο, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας καθαριστικά. Μάλιστα, βάσει των αποτελεσμάτων που προσφέρουν τα συγκεκριμένα καθαριστικά, έχουν να κάνουν με θαυματουργά μπαλάκια για τον καθαρισμό της λεκάνης.

Παρακάτω ακολουθεί ένα αναλυτικό και χρήσιμο βίντεο, το οποίο θα σας «λύσει» τα χέρια:

Είναι πιο βρώμικο και από λεκάνη: Δεν σας πάει το μυαλό ποιό αντικείμενο έχει περισσότερα μικρόβια και από τη τουαλέτα

Μπορεί να θεωρείτε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο βρώμικο από την τουαλέτα σας. Ωστόσο, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, υπάρχουν αρκετά πράγματα μέσα στο σπίτι που δεν έχουν μόνο την ίδια ποσότητα μικροβίων, αλλά και παραπάνω.

Παράλληλα, δείτε τη μέθοδο που θα σας κάνει να καθαρίσετε το μπάνιο σε 5'

Γνωρίζατε ότι το πληκτρολόγιο του υπολογιστή είναι ένα από αυτα;

Βρετανοί ερευνητές συγκέντρωσαν 33 πληκτρολόγια με σκοπό να τα μελετήσουν όσον αφορά τα βακτήρια που συγκεντρώνουν. Τελικά αποδείχτηκε πως τα πληκτρολόγια έχουν 5 φορές περισσότερα μικρόβια και βακτήρια απ' ό,τι το κάθισμα της τουαλέτας. Μάλιστα το 2007 ξέσπασε στην Ουάσινγκτον μια επιδημία γρίπης με έντονα στομαχικά συμπτώματα, που αποδείχτηκε ότι προκλήθηκε από πληκτρολόγια.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share