Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Ούτε να σκεφτείς να πλησιάσεις! Αυτό είναι το φυσικό εντομοαπωθητικό που θα σας σώσει από κουνούπια και κατσαρίδες

Δώστε βάση!

5 Αυγούστου 2022 10:45
Ούτε να σκεφτείς να πλησιάσεις! Αυτό είναι το φυσικό εντομοαπωθητικό που θα σας σώσει από κουνούπια και κατσαρίδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο ενοχλητικά έντομα που εύκολα μπορούν να σου χαλάσουν την ηρεμία σου. Μερικά από αυτά τα μικρά ζωύφια που ερχόμαστε σε συνεχή επαφή είναι τα κουνούπια και οι κατσαρίδες.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Δε θα ξαναμπεί ανεπιθύμητος επισκέπτης: Το κόλπο για να μην πλησιάζουν οι κατσαρίδες το σπίτι σας

Τα ενοχλητικά κουνούπια βρίσκονται παντού και εκτός από το γεγονός οτι είναι ενοχλητικά, αποτελούν και κίνδυνο για την υγεία μας , επειδή είναι φορείς άπειρων ασθενειών οι οποίες οφείλονται στην επαφή τους με το ανθρώπινο αίμα και σε άλλα σωματίδια από τους δρόμους ή άλλων περιοχών με κακές συνθήκες υγείας. Ωστόσο, η απομάκρυνση τους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Εμείς, βρήκαμε όμως μια ισχυρή σπιτική συνταγή, η οποία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά έντονα σε χρόνο μηδέν.

Τα ενοχλητικά κουνούπια βρίσκονται παντού και εκτός από το γεγονός οτι είναι ενοχλητικά, αποτελούν και κίνδυνο για την υγεία μας

Παρόλου που υπάρχουν πολλά εντομοκτόνα στην αγορά που μας υπόσχονται φοβερά αποτελέσματα στην απομάκρυνση των εντόνων, αυτά περιέχουν πολλά χημικά που είναι επιβλαβή για την υγεία μας, έτσι αυτή η φυσική θεραπεία είναι η καλύτερη επιλογή.

Για την προετοιμασία αυτής της φυσικής λύσης θα χρειαστείτε:

Ούτε να σκεφτείς να πλησιάσεις! Αυτό είναι το φυσικό εντομοαπωθητικό που θα σας σώσει από κουνούπια και κατσαρίδες

  • 1/2 Φλιτζάνι μαγειρικό λίπος
  • 1/2 φλιτζάνι σαμπουάν
  • 1/2 φλιτζάνι βιολογικό ξύδι (αυτό πρέπει να είναι σε συγκέντρωση 9%).

Παρασκευή:

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά πολύ καλά ώστε να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Στη συνέχεια, βάλτε το ομοιόμορφο μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού , έτσι ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να ψεκάσετε όλες τις τοποθεσίες όπου κρύβονται αυτά τα ενοχλητικά κουνούπια ή έντομα και να τα κάνετε να εξαφανιστούν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λύση σε όποιο χώρο θέλετε χωρίς ενδοιασμούς καθώς η συνταγή αυτή είναι εντελώς φυσική. Εκτός από τους διάφορους χώρους του σπιτιού σας ακόμη και το κήπο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μείγμα και στο δέρμα σας , λειτουργώντας ως ένα φυσικό απωθητικό!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share