Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Της την «έσπασε» το σκόρδο: Έτσι αποτέλεσε παρελθόν από το πλυντήριο ρούχων η ενοχλητική μούχλα

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

3 Αυγούστου 2022 13:40
Της την «έσπασε» το σκόρδο: Έτσι αποτέλεσε παρελθόν από το πλυντήριο ρούχων η ενοχλητική μούχλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί είναι η μούχλα που αναπτύσσεται στα λάστιχα και στα εξαρτήματα του πλυντηρίου ρούχων. Βρώμικο πλυντήριο σημαίνει και βρώμικα ρούχα.

Τη μούχλα στο πλυντήριο εκτός ότι μπορείτε να τη δείτε, μπορείτε και να την μυρίσετε. Πόσες φορές ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου και αναδύεται μια πολύ άσχημη μυρωδιά. Φυσικά όσες φορές και να απολυμάνετε τον κάδο, αν δεν καθαρίσετε και τα λάστιχα η μυρωδιά θα παραμένει με αποτέλεσμα να πιστεύετε ότι τα ρούχα σας δεν βγαίνουν αρκετά καθαρά.

Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε μια και καλή από τη μούχλα στο πλυντήριο και να απολαμβάνετε καθαρά ρούχα και συσκευή. Ένα αιθέριο έλαιο που μπορεί να εξουδετερώσει την δυσοσμία αλλά και τη μούχλα! Δεν είναι άλλο από το έλαιο σκόρδου. Παράλληλα δείτε τι θα σας συμβεί αν βάλετε σκόρδο κάτω από το μαξιλάρι σας πριν κοιμηθείτε.

Βάζει ασπιρίνες στο πλυντήριο - Μόλις δείτε γιατί θα το κάνετε κι εσείς

μουχλα-πλυντηριο-σκορδο-3-8

Σίγουρα έχετε χρησιμοποιήσει απορρυπαντικά που υπόσχονται μαλακά ρούχα, αλλά στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Πλέον, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να πετύχετε αυτό που θέλετε και μπορείτε να το κάνετε με μερικές ασπιρίνες.

Αν πλένετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο, απλά ρίξτε πέντε ασπιρίνες μέσα και θα δείτε τα λευκά σας ρούχα να αποκτούν την ίδια λάμψη μ’ αυτήν που είχαν όταν τα αγοράσατε. Ενώ, δείτε τον λόγο που απαγορεύεται να βάζετε στο πλυντήριο τα αθλητικά σας παπούτσια.

Βέβαια, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος. Ρίξτε τις ασπιρίνες σε χλιαρό νερό και αφήστε τις να διαλυθούν. Στην συνέχεια, βάλτε τα ρούχα σας να μουλιάσουν για οκτώ ώρες. Έπειτα, απλά βάλτε τα στο πλυντήριο και θα έχετε σίγουρα αποτελέσματα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share