Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακάλυψε το πλέον επαναστατικό κόλπο: Τύλιξε με αλουμινόχαρτο τις μπαταρίες και πέτυχε αυτό που κανείς μας δεν είχε σκεφτεί!

Δεν θα το πιστεύετε

3 Αυγούστου 2022 11:17
Ανακάλυψε το πλέον επαναστατικό κόλπο: Τύλιξε με αλουμινόχαρτο τις μπαταρίες και πέτυχε αυτό που κανείς μας δεν είχε σκεφτεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απλό κόλπο που πολλοί αγνοούσαμε, και θα σας λύσει σίγουρα τα χέρια. Τυλίξτε μια μπαταρία με αλουμινόχαρτο και δείτε τι μπορείτε να κάνετε παρακάτω.

Πόσες φορές έχετε ξεμείνει από μπαταρίες ή έχετε αυτές που δεν ταιριάζουν σε αυτές που χρειάζεστε. Δεν έχετε τον τύπο μπαταρίας που χρειάζεστε; Κανένα πρόβλημα.

Τυλίξτε λίγο αλουμινόχαρτο στην επίπεδη πλευρά και έτσι μπορείτε να την μεγαλώσετε ώστε να χωράει. Με αυτό τον τρόπο θα σφηνώσει και δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε ούτε ευρώ παραπάνω. Μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα μερικές πανέξυπνες χρήσεις του αλουμινόχαρτου.

αλουμινοχαρτο-μπαταριεσ-κολπο-3-8

Πήρε ένα αλουμινόχαρτο, το έκανε μπαλάκι και έτριψε την ψησταριά - Θα σας λύσει τα χέρια

Μια χρήση του αλουμινόχαρτου, την οποία αγνοούσατε ή απλά δεν γνωρίζατε είναι αυτή παρακάτω. Κάντε το μπαλάκι και τρίψτε την ψησταριά!

Το αλουμινόχαρτο ως γνωστόν έχει πάμπολλες χρήσεις, πέρα από το μαγείρεμα, για αυτό είναι και ένα από τα πιο εύχρηστα αντικείμενα που μπορεί να έχει κάποιος στην κουζίνα του. Μπορεί να χρησιμέψει ακόμα και στο σιδέρωμα των ρούχων, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Έτσι, δεν χρειάζονται επικίνδυνες χημικές ουσίες για να καθαρίσετε τη σκουριά από την ψησταριά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και θα απαλλαγείτε μια για πάντα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και σε άλλες επιφάνειες με σκουριά!

Κόψτε λίγο αλουμινόχαρτο και κάντε τα ρούχα σας σαν καινούργια

Μπορεί να ζούμε σε μια υπερ-καταναλωτική εποχή που όσο κι αν μας έχει γονατίσει η κρίση μια μικρή παρασπονδία την κάνουμε που και που και αγοράζουμε εκείνο το γλυκό ρούχο στη βιτρίνα που μας φώναζε «πάρε με». Με την ευκαιρία, δείτε το θαυματουργό μείγμα που θα κανει τις βρώμικες λευκές σας κάλτσες κατάλευκες.

Ας το επιτρέψουμε στον εαυτό μας δεν είναι δα και τόσο κακό! Πως μπορούμε, όμως, να το κρατήσουμε όπως την πρώτη μέρα που το πήραμε; Η μόνη σίγουρη λύση είναι να μην το φοράμε και να το αφήσουμε στη βιτρίνα της ντουλάπας μας. Το πήραμε για να το φοράμε, όμως, και όχι για να το θαυμάζουμε.

Η λύση είναι απλή και το πιο σημαντικό σχεδόν ανέξοδη αρκεί να έχετε στο σπίτι λίγο αλουμινόχαρτο. Η διαδικασία δε είναι ακόμη πιο απλή! Κόψτε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο (κάτι παραπάνω απ’ όσο θα χρειαζόσασταν για να σκεπάσετε ένα πιάτο για παράδειγμα) και τσαλακώστε το μέσα στην παλάμη σας, σφιχτά, προσπαθώντας να φτιάξετε μια σφαίρα. Αυτό ήταν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε στον κάδο του πλυντηρίου την ώρα της πλύσης μαζί με τα ρούχα.

Το αλουμινόχαρτο θα αποτρέψει τον στατικό ηλεκτρισμό και θα κρατήσει την υφή των υφασμάτων στην αρχική τους κατάσταση ενώ ταυτόχρονα θα κάνει το σιδέρωμα να μοιάζει παιχνιδάκι!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share