Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Έριξε ξύδι με μαγειρική σόδα στον νεροχύτη - Δείτε γιατί

Θα σας λύσει τα χέρια!

24 Ιουλίου 2022 11:59
Έριξε ξύδι με μαγειρική σόδα στον νεροχύτη - Δείτε γιατί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και μέσα για να καθαρίσετε σωστά το νεροχύτη σας. Στη συνέχεια, σας δίνουμε κάποιες οδηγίες για να απαλλαγείτε από τις οσμές και να καθαρίσετε σε βάθος το νεροχύτη σας.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: 3 έξυπνα Tips που κάνουν τα μαχαιροπίρουνα να λάμπουν στο πλυντήριο πιάτων

Υπάρχει ένα... μικρό κόλπο, το οποίο μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι ένα ποτήρι ξύδι και μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Τα ρίχνετε και τα δύο στα σιφώνια και περιμένετε να υποχωρήσει ο αφρός.

Έριξε ξύδι με μαγειρική σόδα στον νεροχύτη - Δείτε γιατί

Έπειτα, ανοίγετε τη βρύση για ένα λεπτό, προκειμένου να τρέξει μπόλικο νερό. Περιμένετε ακόμα πέντε λεπτά και στην συνέχεια ανοίγετε και πάλι την βρύση για ένα λεπτό και θα δείτε τον νεροχύτη σας να λάμπει και το κυριότερο θα είναι καθαρός.

Ξεβουλώστε τα σιφόνια της κουζίνας και του μπάνιου μόνο με 2 υλικά και σε χρόνο ντετέ

Επειδή πολλές φορές στην καθημερινότητά μας δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε χημικά για το καθάρισμα του σπιτιού, ψάχνουμε και βρίσκουμε λύσεις οικονομικές και πάνω από όλα υγιεινές για να σας προτείνουμε.

Και επειδή το σιφόνι του νιπτήρα και του νεροχύτη βουλώνουν αρκετά συχνά εμείς βρήκαμε τον τρόπο για να το κάνετε με τον πιο εύκολο και φυσικό τρόπο. Με την ευκαιρία, δείτε το έξυπνο κόλπο για να καθαρίσετε τα καμένα μάτια κεραμικής εστίας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μαγειρική σόδα και ξίδι.

Ξεβουλώστε τα σιφόνια της κουζίνας και του μπάνιου μόνο με 2 υλικά και σε χρόνο ντετε

Αν οι σωλήνες σας είναι μεταλλικοί τότε φτιάξτε ένα μείγμα από ίση ποσότητα μαγειρικής σόδας και λευκού ξιδιού. Ρίξτε το μείγμα στο σιφόνι, αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά και ρίξτε από πάνω ένα λίτρο καυτό νερό. Αμέσως το σιφόνι σας θα ξεβουλώσει.

Αν οι σωληνώσεις σας είναι πλαστικές τότε ρίξτε στο σιφόνι 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού και 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα, αφήστε να δράσει για 20 λεπτά και ρίξτε και πάλι 1 φλιτζάνι μόνο καυτό νερό για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα στο πλαστικό σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share