Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς λίγο αλουμινόχαρτο κάνει θαύματα: Το απίθανο tip για να κρατήσετε τα ρούχα σας σαν καινούργια!

Απίστευτο!

16 Ιουλίου 2022 18:37
Πώς λίγο αλουμινόχαρτο κάνει θαύματα: Το απίθανο tip για να κρατήσετε τα ρούχα σας σαν καινούργια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλένετε ξανά και ξανά τα αγαπημένα σας ρούχα, με αποτέλεσμα αυτά να χάνουν την φρεσκάδα τους; Δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς σας έχουμε τη λύση με ένα απλό υλικό, που δεν είναι άλλο από το αλουμινόχαρτο.

Παράλληλα, δείτε εδώ πώς να θεραπεύσετε διάφορες ασθένειες χρησιμοποιώντας ένα …αλουμινόχαρτο.

Η λύση είναι απλή και το πιο σημαντικό σχεδόν ανέξοδη αρκεί να έχετε στο σπίτι λίγο αλουμινόχαρτο. Η διαδικασία δε είναι ακόμη πιο απλή! Κόψτε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο (κάτι παραπάνω απ’ όσο θα χρειαζόσασταν για να σκεπάσετε ένα πιάτο για παράδειγμα) και τσαλακώστε το μέσα στην παλάμη σας, σφιχτά, προσπαθώντας να φτιάξετε μια σφαίρα. Αυτό ήταν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε στον κάδο του πλυντηρίου την ώρα της πλύσης μαζί με τα ρούχα.

Το αλουμινόχαρτο θα αποτρέψει τον στατικό ηλεκτρισμό και θα κρατήσει την υφή των υφασμάτων στην αρχική τους κατάσταση ενώ ταυτόχρονα θα κάνει το σιδέρωμα να μοιάζει παιχνιδάκι!

Γαριασμένα απόρουχα; Ποτέ ξανά με αυτό το μυστικό υλικό

ρουχα-αλουμινοχαρτο-16-7

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα ολόλευκα σεντόνια, σωστά; Και σίγουρα σας αρέσει να φοράτε λευκά φορέματα και ρούχα το καλοκαίρι. Παράλληλα, δείτε πως θα αφαιρέσετε τους λιπαρούς λεκέδες από τα ρούχα σας.

Ωστόσο, όλα αυτά μπορούν να πάρουν ένα απαίσιο γκριζωπό χρώμα, και αυτό είναι κάτι που, επίσης σίγουρα, δεν θέλετε να συμβεί.

Το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο και τα φορτωμένα με σκληρά χημικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, συμβάλλουν σε αυτό το πρόβλημα, και αυτό είναι που ενοχλεί τις νοικοκυρές περισσότερο.

Μην ανησυχείτε όμως διότι έχουμε κάποια καλά νέα για όλες τις γυναίκες εκεί έξω, που ενοχλούνται από αυτό. Τώρα μπορείτε να πείτε αντίο στο «βρώμικο λευκό» από τα ρούχα σας για τα καλά.

Είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείτε ποτέ να κάνετε!

Απλώς ρίξτε ένα χάπι 325mg ασπιρίνης σε περίπου 2 λίτρα ζεστό νερό και αφήστε το να διαλυθεί.

Στη συνέχεια, μουλιάστε τα γκριζωπά γαριασμένα ρούχα σας μέσα στο θερμό διάλυμα για περίπου 7 ώρες. Βεβαιωθείτε οπωσδήποτε ότι κάθε σπιθαμή από τα ρούχα σας είναι καλά εμποτισμένη. Μπορείτε επίσης να ρίξετε την ασπιρίνη στο πλυντήριο σας, και να τα μουλιάσετε εκεί, καθώς θα διαλυθεί καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.

Μετά από 7 ώρες βγάλτε τα ρούχα σας από το διάλυμα και αφήστε τα να στεγνώσουν. Το χάπι ασπιρίνης, εκτός αυτού θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε και από διάφορους βρώμικους λεκέδες.

Ένα άλλο επίσης πολύ καλό και αποτελεσματικό τρικ, είναι να διαλύσετε ένα χάπι ασπιρίνης σε λίγο κρύο νερό και να χρησιμοποιήσετε το διάλυμα για να αφαιρέσετε λεκέδες αίματος. Μουλιάστε τα ρούχα στο σημείο με το διάλυμα για 2 ώρες.

Θυμηθείτε, δεν πρέπει ποτέ να καθαρίσετε τους λεκέδες αίματος με ζεστό νερό, γιατί η θερμότητα θα προκαλέσει το αίμα να εμποτίσει βαθύτερα, το οποίο σίγουρα θα καταστήσει πιο δύσκολο για σας να βγάλετε το λεκέ.

Η χρήση ασπιρίνης θα σας εξοικονομήσει τα χρήματα και την προσπάθεια που θα ξοδεύατε σε συμβατικά προϊόντα πλύσης, τα οποία το πιθανότερο να μην έχουν ανάλογη αποτελεσματικότητα. Η ασπιρίνη περιέχει ειδικά οξέα που θα κάνουν όλη τη «βρώμικη δουλειά» για εσάς.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share