Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατασαρίδες "γιοκ": Η λύση βρίσκεται στον συνδυασμό μαγειρικής σόδας με 1 ακόμα υλικό

Πείτε αντίο για πάντα

6 Ιουλίου 2022 11:14
Κατασαρίδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λένε πως είναι τα μοναδικά ζώα που θα επιζήσουν από μια πυρηνική καταστροφή. Δύσκολα θα το επιβεβαιώσουμε κάποτε αυτό, αλλά αυτό για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι κατσαρίδες είναι ένα μεγάλο και επίμονο πρόβλημα για την πλειονότητα των σπιτιών, ειδικά στις πόλεις. Με την ευκαιρία, δείτε τη παγίδα με τον καφέ για να εξολοθρεύσετε με φυσικό τρόπο τις κατσαρίδες.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένοι απλοί και εντελώς φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες στο σπίτι, χωρίς να καταφύγετε στη χρήση χημικών, τα οποία είναι επιβλαβή για την υγεία τη δική σας και των παιδιών σας.

Ζάχαρη και μαγειρική σόδα

Μπορείτε να κάνετε ένα μείγμα από ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης και να το “πασπαλίσετε” κοντά στα σημεία που έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν κατσαρίδες στο σπίτι σας. Όσες τρέφονται με αυτό το μείγμα πεθαίνουν, επειδή η μαγειρική σόδα αντιδρά με τα οξέα του στομάχου τους και τις κάνει να “σκάνε”.

Κατασαρίδες 'γιοκ': Η λύση βρίσκεται στον συνδυασμό μαγειρικής σόδας με 1 ακόμα υλικό

Το λαχανικό "όπλο" κατά των κατσαρίδων - Πείτε αντίο στη μικρή Τερέζα για πάντα

Μπορούμε να αντιληφθούμε απόλυτα τον τρόμο σου μόλις δεις κατσαρίδες στο σπίτι. Νιώθεις πως το απαίσιο αυτό ζιζάνιο καταπατά την περιουσία σου και σε προκαλεί τόσο φανερά!

Συμπεριφέρεται και κινείται περίεργα, ασύλληπτα γρήγορα. Εσύ, αισθάνεσαι στιγμιαία ανήμπορος/-η, πως αδυνατείς να επιβληθείς και να το εξοντώσεις. Δεν έχεις όμως άλλη επιλογή παρά να ριχτείς στη μάχη και να παλέψεις! Παράλληλα, δείτε πως θα εξαφανίσετε τις κατσαρίδες με καφέ.

Κάποιοι λένε πως ο φόβος μας γι’ αυτά τα μικρά παράξενα όντα πηγάζει απ’ το γεγονός ότι είναι τα μοναδικά στη γη που θα επιβιώσουν από μια πυρηνική καταστροφή. Όπως και να έχει όμως, παραβιάζουν την ιδιωτικότητα και την ηρεμία σου! Με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν και τρυπώνουν στο σπιτικό σου, εισχωρούν στη ζωή σου και μολύνουν την αισθητική σου, αλλά και την υγιεινή του χώρου σου.

αγγουρι-κατσαριδεσ

Ξέρουμε πως θες να κάνεις τα πάντα για να γλυτώσεις από αυτόν τον φρικτό επισκέπτη. Πως θα το πετύχεις αυτό; Εκτός από την επιλογή της οριστικής απεντόμωσης, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τρόποι που μπορείς να ακολουθήσεις για να εμποδίσεις την εμφάνισή τους. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να εντοπίσεις τον κατάλληλο!

Και αυτός δεν είναι άλλος από τα αγγούρια!

Ποιος είπε πως τα αγγούρια είναι μόνο για τη σαλάτα σου; Η μυστική αυτή συνταγή μας για να γίνει πράξη χρειάζεται πέρα από αγγούρι και αλουμινόχαρτο! Χρησιμοποίησε το κουτί του για να τοποθετήσεις στο εσωτερικό του μαζί με λίγο αλουμινόχαρτο και μερικά κομμάτια ή φλούδες αγγουριού!

Άφησέ το σε ένα στρατηγικό σημείο του σπιτιού σου για να κάνει τα μαγικά του, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι χυμοί που το αγγούρι διαθέτει θα αντιδράσουν με το αλουμίνιο και θα δημιουργήσουν το τέλειο δόλωμα! Οι κατσαρίδες δε θα μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά του. Θα μπουν στο κουτί, βάζοντας άθελά τους τέρμα στη ζωή τους!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share