Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Φοβάστε μη σας κλέψουν το αυτοκίνητο; Το σούπερ κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Απλή, αλλά αποτελεσματική τεχνική!

28 Ιουνίου 2022 11:22
Φοβάστε μη σας κλέψουν το αυτοκίνητο; Το σούπερ κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο... χαζό κι αν ακούγεται, αν τυλίξετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας με αλουμινόχαρτο τότε θα το προστατεύσετε από τους κλέφτες. Αναφερόμαστε στα μοντέλα με σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, που πλησιάζεις στο όχημα και εκείνο ξεκλειδώνει με το πάτημα του μπουτόν στη χειρολαβή, αυτόματα.

Οι κλέφτες έχουν ανακαλύψει κάποιες συσκευές αναμετάδοσης της συχνότητας που ξεγελούν το αυτοκίνητο και δουλεύουν με έναν πολύ απλό τρόπο. Πάνε το ένα μέρος της συσκευής κοντά στο σπίτι που βρίσκεται το κλειδί, το άλλο μέρος δίπλα στο αυτοκίνητο και αυτό νομίζει πως το πραγματικό κλειδί βρίσκεται κοντά του.

Έτσι ξεκλειδώνει και με το πάτημα του κουμπιού στο εσωτερικό, παίρνει και μπρος, με αποτέλεσμα οι ληστές να φεύγουν οδηγώντας το. Οι ειδικοί όμως, μας συστήνουν να τυλίγουμε αυτού του είδους τα κλειδιά με αλουμινόχαρτο και έτσι ο τρόπος που εξηγούμε παραπάνω δεν μπορεί να εφαρμοστεί καθώς το υλικό μπλοκάρει την αναμετάδοση της συχνότητας.

Βέβαια, μια πιο καλή λύση είναι η αγορά μιας ειδικής θήκης φύλαξης κλειδιών αυτοκινήτου στο σπίτι που κοστίζει λίγα χρήματα και κάνει την ίδια δουλειά, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να κόβετε αλουμινόχαρτο και να τυλίγετε το κλειδί.

Δείτε το βίντεο

Τύλιξε ένα ρολό υγείας με αλουμινόχαρτο - Μόλις δείτε τι έφτιαξε θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Λύσεις για τα καθημερινά μας προβλήματα υπάρχουν πολλές και οι περισσότερες εξ αυτών βρίσκονται μέσα στο σπίτι μας. Σε τι μπορεί όμως να μας χρησιμεύσει λίγο αλουμινόχαρτο πέραν από την κλασσική του χρήση; Οι χρήσεις του είναι πάμπολλες και μερικές από αυτές δεν τις γνωρίζαμε καν, δείτε τι θα συμβεί σε περίπτωση που τυλίξετε με αλουμινόχαρτο τις μπαταρίες σας.

Αυτός ο άντρας λοιπόν, βρήκε ένα πανέξυπνο κόλπο για να διατηρήσεις τη φόρμα ενός ρολού χαρτιού περιτυλίγματος. Επειδή σφίγγοντας το με ένα λαστιχάκι το πιο πιθανό είναι να τσαλακωθεί η λύση βρίσκεται σε ένα ρολό από χαρτί υγείας και λίγο αλουμινόχαρτο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share