Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Λάμψτε τα πλακάκια του σπιτιού με 3 υλικά εύκολα και γρήγορα

Αποτελσματικό καθάρισμα

24 Ιουνίου 2022 14:57
Λάμψτε τα πλακάκια του σπιτιού με 3 υλικά εύκολα και γρήγορα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καθαριστικά μπάνιου που κυκλοφορούν στο εμπόριο συνήθως είναι τόσο δραστικά που μπορούν να καταστρέψουν κάποια ευαίσθητα υλικά που ίσως έχετε στο μπάνιο σας. Για αυτό το λόγο θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε μόνοι σας το πιο οικολογικό καθαριστικό για τα πλακάκια και την μπανιέρα. Με την ευκαιρία, δείτε το φυσικό καθαριστικό με 3 υλικά για να εξαφανίσετε τα καμένα λίπη από τον φούρνο.

Τι θα χρειαστείτε

Για να φτιάξετε αυτό το εκπληκτικό οικολογικό καθαριστικό θα χρειαστείτε:

Λάμψτε τα πλακάκια σας με 3 υλικά εύκολα και γρήγορα

Ανακατέψτε καλά και τα τρία υλικά σε ένα μπουκαλάκι. Το οξυζενέ είναι φυσικό λευκαντικό και καθαριστικό ενώ η μαγειρική σόδα βοηθάει στην απομάκρυνση λεκέδων και στιγμάτων που πολλές φορές δημιουργούνται απλά από το καυτό νερό που πέφτει στην μπανιέρα σας.

Πώς θα εφαρμόσετε το μείγμα Βάλτε λίγη ποσότητα πάνω στα πλακάκια που θέλετε να καθαρίσετε και αφήστε το μείγμα να δράσει για 5 λεπτά. Για την μπανιέρα σας βάλτε λίγη ποσότητα σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε καλά.

Στη συνέχεια ξεπλύντε με νερό. Αν οι λεκέδες επιμένουν, τότε περάστε ακόμα μια στρώση από το συγκεκριμένο μείγμα ή αφήστε το να δράσει για περισσότερα λεπτά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share