Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντίο μικρή "Τερέζα": Διώξτε τις κατσαρίδες με αυτό το μείγμα σκόρδου και άλλων 2 υλικών

Σπιτικό και οικονομικό κόλπο

24 Ιουνίου 2022 09:29
Αντίο μικρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορούμε να αντιληφθούμε απόλυτα τον τρόμο σου μόλις δεις κατσαρίδες στο σπίτι. Νιώθεις πως το απαίσιο αυτό ζιζάνιο καταπατά την περιουσία σου και σε προκαλεί τόσο φανερά! Συμπεριφέρεται και κινείται περίεργα, ασύλληπτα γρήγορα. Εσύ, αισθάνεσαι στιγμιαία ανήμπορος/-η, πως αδυνατείς να επιβληθείς και να το εξοντώσεις. Δεν έχεις όμως άλλη επιλογή παρά να ριχτείς στη μάχη και να παλέψεις! Με την ευκαιρία, δείτε το αγαπημένο φαγητό των παιδιών που κάνει τις κατσαρίδες παρελθόν.

Κάποιοι λένε πως ο φόβος μας γι’ αυτά τα μικρά παράξενα όντα πηγάζει απ’ το γεγονός ότι είναι τα μοναδικά στη γη που θα επιβιώσουν από μια πυρηνική καταστροφή. Όπως και να έχει όμως, παραβιάζουν την ιδιωτικότητα και την ηρεμία σου! Με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν και τρυπώνουν στο σπιτικό σου, εισχωρούν στη ζωή σου και μολύνουν την αισθητική σου, αλλά και την υγιεινή του χώρου σου.

Ξέρουμε πως θες να κάνεις τα πάντα για να γλυτώσεις από αυτόν τον φρικτό επισκέπτη. Πως θα το πετύχεις αυτό; Εκτός από την επιλογή της οριστικής απεντόμωσης, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τρόποι που μπορείς να ακολουθήσεις για να εμποδίσεις την εμφάνισή τους. Ένας από αυτούς είναι το μείγμα από σκόρδο, κρεμμύδι και πιπέρι.

Αντίο 'Τεράζα': Διώξτε τις κατσαρίδες με αυτό το μείγμα σκόρδου και άλλων 2 υλικών εύκολα

Η παγίδα με πιπέρι, σκόρδο & κρεμμύδι

Αν επιθυμείς το τέλος για τις κατσαρίδες στο σπίτι, χρησιμοποίησε για όπλο σου λίγο πιπέρι, σκόρδο και κρεμμύδι!

Δημιούργησε ένα μείγμα με μια κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη, ένα λιωμένο κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο μέσα σε ένα λίτρο νερού.

Άφησέ το σε μια γωνιά να ηρεμήσει για μια ώρα και σχεδόν έτοιμο! Πρόσθεσε τώρα μια κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι και το δημιούργημά σου μπορεί πια να μπει στη μάχη! Ήρθε η στιγμή να το βάλεις στους χώρους εκείνους όπου αγαπούν να επισκέπτονται οι κατσαρίδες!

Με την χαρακτηριστική μυρωδιά του θα τις κάνει να σπεύσουν σε φυγή κι εσύ, θα απαλλαγείς από την παρουσία τους!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share