Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάλτε τώρα αυτό το φυτό στο μπαλκόνι σας: Θα σας σώσει από το μεγαλύτερο πρόβλημα του καλοκαιριού

Ο λόγος για...

19 Ιουνίου 2022 16:05
Βάλτε τώρα αυτό το φυτό στο μπαλκόνι σας: Θα σας σώσει από το μεγαλύτερο πρόβλημα του καλοκαιριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαζί με το καλοκαίρι κάνουν την εμφάνισή τους και τα κουνούπια, τα ενοχλητικά έντομα βαμπίρ, που θέλουν να ρουφάνε το αίμα μας.

Φυσικά, είναι πολύ ενοχλητικά και κανείς δεν τα θέλει κοντά του. Αν θέλεις λοιπόν να απομακρύνεις τα κουνούπια από το μπαλκόνι σου τότε φρόντισε να βάλεις έναν βασιλικό. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε το απόλυτο μυστικό για να μυρίζει πάντα τέλεια το μπάνιο σας.

Φυτεύουμε τον βασιλικό σε ημισκιερά μέρη προφυλαγμένα από τους δυνατούς ανέμους για να έχει καλή ανάπτυξη και πλούσιο καταπράσινο φύλλωμα. Ο βασιλικός ευδοκιμεί σε φωτεινά μέρη, ωστόσο είναι ευαίσθητος στην πολύωρη απευθείας έκθεση στον ήλιο ενώ ην περίοδο του χειμώνα, ενώ χρειάζεται προστασία από τον παγετό, το χιόνι, και τους βοριάδες.

Δες εδώ πως θα φροντίσεις τον βασιλικό

Φυτά για τεμπέληδες: Με αυτά θα ομορφύνεις το μπαλκόνι σου - Δεν χρειάζονται πολύ φροντίδα

Ο καιρός έχει ανοίξει και οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, γι' αυτό και τα μπαλκόνια έχουν την τιμητική τους. Οι περισσότεροι επιλέγουν να χαλαρώσουν το απόγευμα μετά τη δουλεία στο μπαλκόνι τους ή να πιούν το καφέ τους εκεί πριν ξεκινήσει η μέρα τους.

Αφού πρώτα έχεις καθαρίσει το μπαλκόνι σου, ήρθε η στιγμή να προσθέσεις χρώμα και ομορφιά και πως θα γίνει αυτό; Με μερικά φυτά φυσικά!

Ωστόσο, αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος επέλεξε κάποια φυτά για το μπαλκόνι σου τα οποία να μην χρειάζονται πολύ φροντίδα και να είναι αρκετά ανθεκτικά.

Στο παρακάτω βίντεο θα ανακαλύψεις ποια είναι τα φυτά που θα ομορφύνουν το μπαλκόνι σου χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσεις.

Δες το βίντεο

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share