Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καπάκι τουαλέτας: Αυτά είναι τα βήματα για να το αλλάξετε σε λιγότερο από 1'

Εύκολα και γρήγορα!

14 Ιουνίου 2022 14:06
Καπάκι τουαλέτας: Αυτά είναι τα βήματα για να το αλλάξετε σε λιγότερο από 1'
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γεγονός πως το καπάκι της τουαλέτας είναι ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα του μπάνιου και γενικά μέσα στο σπίτι. Και ενώ ξέρουμε πως το καθαρίζετε τακτικά, εμείς θα σας προτείναμε ανά μερικά χρόνια να το αντικαθιστάτε. Με την ευκαιρία, δείτε τον απόλυτο συνδυασμό για να καθαρίσετε το βουλωμένο σιφόνι της μπανιέρας σας.

Πώς θα το κάνετε;

Δείτε τη διαδικασία βήμα βήμα:

  • Βήμα 1ο: Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία με καπάκια τουαλέτας. Εμείς θα σας προτείναμε να επιλέξετε ένα μονόχρωμο σχέδιο για να μην το βαρεθείτε εύκολα.
  • Βήμα 2ο: Ανοίξτε τις ασφάλειες στο παλιό σας καπάκι. Οι ασφάλειες βρίσκονται στο πίσω μέρος της λεκάνης.
  • Βήμα 3ο: Μόλις ανοίξετε τις ασφάλειες θα μπορείτε εύκολα να ξεβιδώσετε το πλαστικό παξιμάδι από τη βίδα και έτσι απλά θα βγει το παλιό καπάκι από τη θέση του.
  • Βήμα 4ο: Τώρα είναι η ευκαιρία να καθαρίσετε καλά τη λεκάνη σας στα σημεία που προηγουμένως δεν μπορούσατε.
  • Βήμα 5ο: Τοποθετήστε το καινούριο καπάκι εκεί που ήταν και το παλιό και βιδώστε τις νέες βίδες. Προσοχή! Μην το παρακάνετε με το βίδωμα γιατί μπορεί να ραγίσει η πορσελάνη.
  • Βήμα 6ο: Αν και το καπάκι σας είναι καινούριο μην αμελείσετε να το απολυμάνετε καθώς μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον χρήστη ο οποίος ίσως το χρησιμοποίησε και στη συνέχεια το επέστρεψε.

Αν θέλετε έναν φυσικό τρόπο για να απολυμάνετε το καπάκι της τουαλέτας, τότε χρησιμοποιήστε ένα διάλειμμα με ζεστό νερό και ξίδι (σε ίση ποσότητα).

Καπάκι τουαλέτας: Αυτά είναι τα βήματα για να το αλλάξετε σε λιγότερο από 1'

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share