Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Το κόλπο της μαμάς για να μην "πιτσιλάει" το λάδι την ώρα του τηγανίσματος

Το πανέξυπνο μυστικό για να το αποφύγετε

11 Ιουνίου 2022 15:40
Το κόλπο της μαμάς για να μην
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτές οι μαμάδες τα ξέρουν όλα. Ό,τι και να τις ρωτήσετε έχουν μια «επιστημονική» απάντηση να σας δώσουν την οποία φυσικά γνωρίζουν από τη δική τους μαμά. Με την ευκαιρία, δείτε το υπέρτατο κόλπο για να μην ξαναπεινάσετε

Κάπως έτσι, λοιπόν, έμαθαν και γνωρίζουν τι μπορουμε να κάνουν για να μην πετάγεται στα ρούχα και τα χέρια μας το καυτό λάδι την ώρα του τηγανίσματος.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο αλάτι.

Το κόλπο της μαμάς για να μην 'πιτσιλάει' λάδι την ώρα του τηγανίσματος

Αφού κάψει το λάδι και πριν ρίξετε μέσα σε αυτό τις πατάτες, τους κεφτέδες ή ό,τι άλλο έχετε σκοπό να τηγανίσετε, ρίξτε λίγο αλάτι σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Αυτό ήταν! Δεν θα πιτσιλιστείτε ποτέ ξανά και δεν θα κάνετε και χάλια την κουζίνα σας με ένα και μόνο τηγάνισμα!

Για να καθαρίσει τέλεια το τηγάνι σας αμέσως μετά το τηγάνισμα δεν έχετε παρά να χύσετε το λάδι σε ένα πλαστικό μπουκάλι (αφού πρώτα κρυώσει) και να αλατίσετε και πάλι την επιφάνεια του τηγανιού αφού πρώτα το βρέξετε. Το αλάτι βοηθάει πολύ και στο καθάρισμα. Αφού το αφήσετε για 10 λεπτά, πάρτε το σφουγγάρι και περάστε το. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share