Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λασπώνουν τα μακαρόνια; Το αλάνθαστο κόλπο που θα σας βοηθήσει να μην το κάνετε ξανά

Απίθανο κόλπο!

10 Ιουνίου 2022 13:15
Λασπώνουν τα μακαρόνια; Το αλάνθαστο κόλπο που θα σας βοηθήσει να μην το κάνετε ξανά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το λάσπωμα των μακαρονιών. Μάλιστα, οι διακεκριμένοι σεφ ξεκαθαρίζουν πως το κόλπο με τις λίγες σταγόνες λάδι κατά το μαγείρεμα δεν ισχύει και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι αρχικά να ρίξετε τα μακαρόνια σε νερό που έχει βράσει καλά. Ακόμα, μόλις πέσουν τα μακαρόνια θα πρέπει να τα ανακατεύετε συχνά. Όταν βράσουν τα μακαρόνια και πριν τα σουρώσετε, θα πρέπει να κρατήσετε ένα φλυτζάνι από το νερό τους.

Στην συνέχεια, τα σουρώνετε, χωρίς να τα ξεπλύνετε με νερό και θα επαναφέρετε στην κατσαρόλα. Αν θέλετε βάζετε βούτυρο ή λάδι και στην συνέχεια ρίχνετε το νερό που έχετε κρατήσει στο φλυτζάνι.

μακαρόνια που λασπώνουν

Ο απίστευτος λόγος που αυτή η γυναίκα βάζει τα μακαρόνια μέσα σε μπουκάλι - Το μυθικό αποτέλεσμα!

Το απίστευτο κόλπο! Αν βάλετε μακαρόνια σε ένα πλαστικό μπουκάλι θα μάθετε κάτι που δεν ξέρατε έως σήμερα. Τι σχέση μπορεί να έχει ένα πλαστικό μπουκάλι με τη μακαρονάδα;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα απίστευτο κόλπο για να μετράτε μεμονωμένες μερίδες σπαγγέτι, ενώ μάλιστα σας έχουμε κι ένα ακόμη μυστικό για την χρήση της κουτάλας. Αυτό σίγουρα θα έρθει χρήσιμο την επόμενη φορά που θα πρέπει να μαγειρέψετε για μια ομάδα φίλων!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share