Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Δε θα τις ξαναδείτε μπροστά σας: Πετάξτε αυτό το υλικό από το σπίτι - Προσελκύει όλες τις κατσαρίδες

Δώστε προσοχή!

5 Ιουνίου 2022 13:14
Δε θα τις ξαναδείτε μπροστά σας: Πετάξτε αυτό το υλικό από το σπίτι - Προσελκύει όλες τις κατσαρίδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κατσαρίδες είναι πολύ ανεπιθύμητες στο σπίτι μας. Έρχονται απρόσκλητες και όσο και αν θέλουμε να τις διώξουμε δεν θα το καταφέρουμε αποτελεσματικά, αν δεν μάθουμε τα μυστικά για να μην πλησιάζουν.

Πέρα από αυτά τα μυστικά όμως, υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας. Συγκεκριμένα, υπάρχει κάτι που όλοι έχουμε μέσα στην κουζίνα μας και προσελκύει τις κατσαρίδες. Ο λόγος για τις σακούλες. Ναι καλά διαβάσατε! Ίσως να μην το περιμένατε, αλλά οι σακούλες προσελκύουν κατσαρίδες, γι' αυτό φροντίστε να μην τις αποθηκεύετε μέσα στην κουζίνα σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τέλος στον εφιάλτη: Πώς να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες εύκολα και οικονομικά

Είναι ανεπιθύμητες και πολύ δύσκολο να τις εξαφανίσει κανείς από το σπίτι. Ο λόγος για τις κατσαρίδες που αποτελούν συχνά «πονοκέφαλο» για τους ένοικους ενός σπιτιού. Υπάρχουν, ωστόσο, δύο τρόποι να απαλλαγείτε με απλό και φυσικό τρόπο και μάλιστα πολύ οικονομικά.

Αμμωνία

Η έντονη και χαρακτηριστική οσμή της αμμωνίας απωθεί πολύ τις κατσαρίδες μιας και την απεχθάνονται. Πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αυτή την αδυναμία τους προς όφελός σας; Απλά διαλύστε 2 φλυτζάνια αμμωνία σε ένα κουβά νερό και αδειάστε τον στο νεροχύτη ή από όπου αλλού έχετε εντοπίσει ότι έρχονται.

αμμωνια-κατσαριδεσ

Δάφνες

Μπορεί σε εσάς να αρέσει η μυρωδιά τους αλλά οι κατσαρίδες νιώθουν μάλλον το αντίθετο για τα δαφνόφυλλα. Επομένως δοκιμάστε να απλώσετε μερικά φύλλα στα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου, καθώς και στις μπαλκονόπορτές σας και να σφουγγαρίσετε το σπίτι σας με λίγο νερό στο οποίο θα έχετε προηγουμένως ρίξει μερικά δαφνόφυλλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόρδο ή φέτες αγγουριού τα οποία απεχθάνονται εξίσου οι κατσαρίδες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share