Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άλλα κόλπα στο σπίτι: Απαλλάχτηκε από το μαρτύριο για πάντα ρίχνοντας παγάκια στο πλυντήριο ρούχων!

Σωτήρια λύση!

27 Μαΐου 2022 23:39
Άλλα κόλπα στο σπίτι: Απαλλάχτηκε από το μαρτύριο για πάντα ρίχνοντας παγάκια στο πλυντήριο ρούχων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας ταλαιπωρεί το σιδέρωμα των ρούχων και το βαριέστε αφόρητα; Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία του είναι σκληρή και κουραστική, για αυτό και σας έχουμε ένα κόλπο να το αποφύγετε. Βάλτε μια χούφτα παγάκια στο πλυντήριο σας.

Μια γυναίκα έχει βρει το κόλπο ώστε να γλιτώνει αυτή την χρονοβόρα, κουραστική και βαρετή διαδικασία του σιδερώματος των ρούχων. Έχουμε επίσης και ακόμα ένα κόλπο που αφορά το πλύσιμο των ρούχων, το οποίο θα δείτε εδώ. Πάμε λοιπόν να δούμε στο βίντεο με ένα απλό και έξυπνο τρικ να γλιτώσουμε τον πονοκέφαλο του σιδερώματος.

Παίρνει κάτι που έχουμε όλη στην κουζίνα και το ρίχνει μέσα στο πλυντήριο ρούχων - Ο λόγος; Θα πάθετε πλάκα!

πλυντηριο-ρουχων

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την κακοσμία του πλυντηρίου ασχέτως αν μιλάμε για μια συσκευή καθαριότητας. Εκτός από την απολύμανση που πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα - δείτε εδώ πώς- υπάρχουν κι άλλα μυστικά που θα σας απαλλάξουν από την ενοχλητική μυρωδιά.

Για να να απαλλαγείτε από αυτή την άσχημη μυρωδιά και να είναι σαν ολοκαίνουριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε υλικά που έχετε στην κουζίνα σας και πιο συγκεκριμένα ένα θαυματουργό προϊόν. Ακολουθήστε την εξής διαδικασία.

Έχοντας άδειο τον κάδο του πλυντηρίου, επιλέγεις το πρόγραμμα στους 90 βαθμούς και θέτεις το πλυντήριο σε λειτουργία. Όταν το πλυντήριο γεμίσει με νερό, άνοιξε το συρταράκι και ρίξε στη θήκη του απορρυπαντικού δυο κούπες ξίδι. Άφησέ το να τελειώσει το πλύσιμό του και να στραγγίξει τα νερά. Έπειτα, θέσε ξανά σε λειτουργία το πλυντήριο στο σύντομο πρόγραμμα και άφησέ το να γεμίσει ξανά με καθαρό νερό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share