Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι στη στιγμή: Αρωματίστε τον χώρο σας με κανέλα - Το έξυπνο κόλπο

Αποτέλεσμα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

26 Μαΐου 2022 12:08
Θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι στη στιγμή: Αρωματίστε τον χώρο σας με κανέλα - Το έξυπνο κόλπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γνωρίζετε πως υπάρχει ένα μπαχαρικό στην κουζίνα κάθε νοικοκυράς με το οποίο μπορείτε να κάνετε όλο σας το σπίτι να μοσχομυρίσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα; Ποιο είναι αυτό το μαγικό μπαχαρικό και πώς θα καταφέρετε να αλλάξετε τη δυσάρεστη μυρωδιά μέσα στο σπίτι σας;

Παράλληλα, δείτε ποιό είναι το μπαχαρικό που μπορεί να σταματήσει την αιμορραγία

Η κανέλα είναι το μπαχαρικό που ψάχνετε και σήμερα θα σας δείξουμε ένα εκπληκτικό tip για να καταφέρετε να δώσετε ευχάριστη μυρωδιά στο χώρο σας.

Πώς θα το πετύχετε

Ενώ καίει το τζάκι του σπιτιού σας, ρίξτε στα κάρβουνα λίγα στικς κανέλας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το σπίτι θα αρχίσει να μοσχοβολάει κανέλα. Αν δεν έχετε τζάκι ή αν δεν θέλετε να το ανάψετε μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιήσετε κανέλα για όμορφη μυρωδιά. Σιγοβράστε λίγα στικς κανέλας σε ένα κατσαρολάκι και θα έχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Το απόλυτο μυστικό με κανέλα και μαλακτικό ρούχων για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σας

κανελα-αρωματικο-χωρου

Όλοι θέλουμε το σπίτι μας να μυρίζει υπέροχα και να υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα. Η όμορφη μυρωδιά σε κάνει να νιώθεις μια αίσθηση φρεσκάδας και σε βοηθάει να νιώσεις μεγαλύτερη ηρεμία. Παρακάτω, θα βρεις δύο διαφορετικούς τρόπους για το πως να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα. Παράλληλα, ανακάλυψε το καθαριστικό 2 υλικών για σπίτι που θα λάμπει από καθαριότητα.

Υπέροχη μυρωδιά με μαλακτικό ρούχων

Θα χρειαστείτε:

  • 3 κ.σ. μαλακτικό ρούχων
  • λίγο χλιαρό νερό
  • 1 κ.σ. μαγειρική σόδα

Αφού τα συγκεντρώσετε, βάλτε σε ένα μπουκαλάκι για σπρέι το μαλακτικό και την μαγειρική σόδα. Έπειτα προσθέστε και χλιαρό νερό. Ανακινήστε μέχρι το μείγμα σας να γίνει ενιαίο. Ψεκάστε σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας σε έπιπλα, ακόμη και σε κουρτίνες ή όπου αλλού θέλετε και κάντε το μια φορά την ημέρα για να μοσχοβολάει το σπίτι σας συνέχεια.

Κανέλα

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την κανέλα. Και μόνο στο άκουσμα της λέξης μας έρχεται η υπέροχη μυρωδιά της. Είναι το μπαχαρικό που ψάχνετε και σήμερα θα σας δείξουμε ένα εκπληκτικό tip για να καταφέρετε να δώσετε ευχάριστη μυρωδιά στο χώρο σας. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε, ότι η κανέλα όταν βραστεί σε νερό απελευθερώνει ένα υπέροχο άρωμα που θα δώσει ζεστασιά στο χώρο σας.

Πώς θα το πετύχετε όμως; Όσο καίει το τζάκι του σπιτιού σας, ρίξτε στα κάρβουνα λίγα στικς κανέλας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το σπίτι θα αρχίσει να μοσχοβολάει κανέλα. Αν δεν έχετε τζάκι ή αν δεν θέλετε να το ανάψετε μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιήσετε κανέλα για όμορφη μυρωδιά. Σιγοβράστε λίγα στικς κανέλας σε ένα κατσαρολάκι και θα έχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Έχτρα tip: Αφού βράσετε τα στικς σας, μοιράστε τα σε 2-3 ποτηράκια και βάλτε τα σε κάποιες γωνιές του σπιτιού. Έτσι θα μεταφερθεί η μυρωδιά της κανέλας σε όλο το σπίτι.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share