Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Η μεγάλη ανατροπή στο μπάνιο: Δε φαντάζεστε τι μπορείτε να κάνετε με τα γαντζάκια της κουρτίνας

Τέσσερις άγνωστες χρήσεις τους!

25 Μαΐου 2022 12:24
Η μεγάλη ανατροπή στο μπάνιο: Δε φαντάζεστε τι μπορείτε να κάνετε με τα γαντζάκια της κουρτίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπάνιο: Όταν πρόκειται για την οργάνωση του σπιτιού, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το παραμικρό αντικείμενο που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο.

Ένα από αυτά είναι και οι γάντζοι της κουρτίνας μπάνιου -ακόμη κι αν στα περισσότερα σπίτια πλέον η κουρτίνα μπάνιου έχει αντικατασταθεί από τζάμι- η χρήση των οποίων δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση που όλοι γνωρίζουμε.

Με την ευκαιρία δείτε πώς θα ανανεώσετε το μπάνιο σας με 5 αγορές από τα ΙΚΕΑ που κοστίζουν λιγότερο από 8€.

Στην κουζίνα

Οι γάντζοι της κουρτίνας μπάνιου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην κουζίνα για να κρεμάσετε τόσο μαγειρικά σκεύη, όσο και τις πετσέτες χεριών και πιάτων, αφού τους κρεμάσετε πρώτα σε μία ράβδο στον τοίχο. Μ’ αυτόν τον τρόπο και πιο λειτουργική γίνεται η κουζίνα σας, αλλά και έχετε και μια ωραία διακοσμητική πρόταση.

Στην ντουλάπα

κουρτινα-μπανιου

Κρεμάστε δυο τρεις γάντζους σε μία κρεμάστρα και χρησιμοποιήστε τους για να κρεμάσετε σε αυτούς φουλάρια, ζώνες, κασκόλ, γραβάτες, εσώρουχα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρεμαστεί σε αυτούς. Στην πράξη θα δείτε ότι θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο στην ντουλάπα σας και θα βρίσκετε πολύ ευκολότερα τα αξεσουάρ σας.

Στο μπάνιο

Προσθέστε μια επιπλέον ράβδο κουρτίνας στο μπάνιο σας και χρησιμοποιήστε τους εν λόγω γάντζους για να κρεμάσετε τα σφουγγάρια του μπάνιου, έτσι ώστε να στεγνώνουν πιο γρήγορα, ή μικρά κουβαδάκια για να συγκεντρώνετε τα παιχνίδια των παιδιών σας.

Για τα κοσμήματά σας

Τοποθετήστε τους γάντζους σε μια μικρή ράβδο ή μια κρεμάστρα στο υπνοδωμάτιό σας και κρεμάστε σε αυτούς τα κολιέ και τα βραχιόλια σας, έτσι ώστε τα κοσμήματά σας να είναι οργανωμένα και ξεμπερδεμένα και να μην έρχεστε αντιμέτωποι με ένα… χάος αλυσίδων και κοσμημάτων κάθε φορά που θέλετε να φορέσετε κάποιο από αυτά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share