Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βράζει τα φύλλα αυτού του φυτού και ρίχνει τον ζωμό στο πλυντήριο - Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Δώστε βάση!

25 Μαΐου 2022 10:32
Βράζει τα φύλλα αυτού του φυτού και ρίχνει τον ζωμό στο πλυντήριο - Ο λόγος; Πανέξυπνος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εάν βρίσκεστε στο διάδρομο των απορρυπαντικών στο σούπερ μάρκετ, γνωρίζετε ότι είναι δύσκολη η επιλογή. Μεταξύ των διαφορετικών αρωμάτων και των πολύχρωμων συσκευασιών, είναι δύσκολο να καταλάβετε πιο πραγματικά είναι το καλύτερο.

Παράλληλα, δείτε πως θα διώξετε τη μούχλα και τους μύκητες από το ντους πανεύκολα και φυσικά!

Ο κισσός δυστυχώς εξακολουθεί να έχει κακή φήμη ως δηλητηριώδες φυτό. Αλλά θα πρέπει να καταναλώσουμε τεράστιες ποσότητες για να αρρωστήσουμε, κάτι που θα ήταν αρκετά δύσκολο.

Στο πλύσιμο όμως, έχει καθαριστικές ιδιότητες που το καθιστούν αποτελεσματικό απορρυπαντικό χωρίς να δηλητηριάζει τίποτα ή κανέναν!

Οι φίλοι του περιβάλλοντος θα χαρούν όταν μάθουν ότι υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Έριξε ασπιρίνη στο πλυντήριο ρούχων - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο αναλγητικό – η ασπιρίνη, έχει ορισμένες ασυνήθιστες χρήσεις. Για παράδειγμα, η προσθήκη ασπιρίνης στον κύκλο πλύσης μπορεί να κάνει θαύματα στα ρούχα σας.

Αυτό το εκπληκτικό τέχνασμα μπορεί να αντικαταστήσει αποτελεσματικά το λευκαντικό και όλα τα προϊόντα απομάκρυνσης των λεκέδων. Λίγα μόνο χάπια ασπιρίνης στο πλύσιμο είναι το μόνο που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη λευκότητα των ρούχων σας. Το καλύτερο απ’όλα, θα κρατήσετε τον προϋπολογισμό σας ανέπαφο!

Τί ακριβώς πρέπει λοιπόν να κάνετε για να αποκαταστήσετε τη λευκότητα των ρούχων σας και να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τους λεκέδες;

Έριξε ασπιρίνη στο πλυντήριο ρούχων - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Οδηγίες

Ξεκινήστε διαλύοντας 5 δισκία ασπιρίνης των 300mg σε 7.5 λίτρα ζεστό νερό. Στη συνέχεια, μουλιάστε τα λευκά σας ρούχα στο μείγμα και αφήστε τα μέσα στο νερό όλη τη νύχτα.

Το πρωί, μεταφέρετε τα ρούχα στο πλυντήριό σας, προσθέστε μερικά ακόμα δισκία ασπιρίνης και ξεκινήστε τον κύκλο πλύσης.

Σε αντίθεση με τα λευκαντικά του εμπορίου, αυτή η μέθοδος λεύκανσης είναι απολύτως ασφαλής και δεν καταστρέφει τα υφάσματα. Αντίθετα, αφαιρεί τη βρωμιά και τους λεκέδες με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, τα ρούχα σας θα έχουν απίστευτη φρεσκάδα!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share