Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η κουταλιά που βάζει τέλος στον εφιάλτη: Με αυτόν τον τρόπο εξαφανίζεις για μήνα τις κατσαρίδες από το σπίτι!

Δώστε βάση!

23 Μαΐου 2022 12:10
Η κουταλιά που βάζει τέλος στον εφιάλτη: Με αυτόν τον τρόπο εξαφανίζεις για μήνα τις κατσαρίδες από το σπίτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατσαρίδες στο μπάνιο: Πολλές νοικοκυρές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κατσαρίδες. Αυτό συμβαίνει ακόμη και σε περιπτώσεις που λαμβάνονται μέτρα προστασίας στο μπάνιο. Αυτές βρίσκουν πέρασμα από τον υπόνομο και στη συνέχεια προσπαθούν να εισβάλουν στα σπίτια των ανθρώπων από το σιφώνι.

Δείτε με την ευκαιρία: 2+1 Φυσικοί τρόποι για να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες για πάντα

Κατσαρίδες στο μπάνιο: Η λειτουργία από το σιφώνι δαπέδου

Η κύρια λειτουργία του σιφωνιού δαπέδου είναι να απομακρύνει τα νερά που πέφτουν στο πάτωμα. Το σιφώνι εκτός από την προφανή λειτουργία του χρησιμεύει, επίσης, και στην αποφυγή της δυσοσμίας του αποχετευτικού συστήματος. Το σιφώνι δαπέδου μπάνιου ενώνει τις τρεις σωλήνες, που ανήκουν στην ντουζιέρα/μπανιέρα, στον νιπτήρα και στο πλυντήριο. Από εκείνο το σημείο, τα νερά από τις τρεις πηγές που αναφέραμε, περνούν από το σιφώνι και οδηγούνται στην κεντρική αποχέτευση που εκεί βρίσκονται οι φίλες μας οι κατσαρίδες...

Κατσαρίδες στο μπάνιο: Λύση στο πρόβλημα των κατσαρίδων

κατσαριδεσ-σπιτι

Απλά.. Ρίχνουμε 1 κουταλιά πολύ καυτό πιπέρι (τσίλι , καγιέν ή οτι βρείτε) και ρίχνουμε λίγο νερό στον νεροχύτη μας και στην μπανιέρα μας αντίστοιχα . Το πιπέρι δεν θα περάσει όλο κατευθείαν στην κεντρική αποχέτευση αλλά θα αποκολληθεί στις σωληνώσεις που έχουν συγκεντρωμένο πουρί. Την συγκεκριμένη μέθοδο την χρησιμοποιούν πολλά χρόνια παλιοί υδραυλικοί και κάνουν την χρήση πιπεριού 3 φορές τον χρόνο με αποτέλεσμα να μην έχουν δει κατσαρίδα χρόνια τώρα!

Ψεκάζει με αυτό το μείγμα κα μετά από 2 ώρες... τα κουνούπια, οι μύγες και οι κατσαρίδες εξαφανίζονται

Ψεκάζει με αυτό το μείγμα κα μετά από 2 ώρες... τα κουνούπια, οι μύγες και οι κατσαρίδες εξαφανίζονται. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά εντομοκτόνα που μας επιτρέπουν να εξαφανίσουμε τα έντομα, αλλά συνήθως αυτά περιέχουν πολλά χημικά και στο τέλος μπορεί να είναι επιβλαβή και ρυπογόνα. Παράλληλα, δείτε 6 τρόπους να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φυσικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτά τα προϊόντα και να απομακρύνετε τα κουνούπια από το σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε τεράστια χρηματικά ποσά. Μερικοί άνθρωποι μετά από ένα τσίμπημα παρουσιάζουν κάποιο ήπιο ερεθισμό ή ακόμη και πρήξιμο ή έντονη φλεγμονή, αλλά μετά τη χρήση αυτής τη συνταγής τα κουνούπια θα φύγουν μια και καλή από το σπίτι σας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά εντομοκτόνα που μας επιτρέπουν να εξαφανίσουμε τα έντομα, αλλά συνήθως αυτά περιέχουν πολλά χημικά και στο τέλος μπορεί να είναι επιβλαβή και ρυπογόνα.

Θα χρειαστείτε:

  • 1/2 φλυτζάνι φυσικό φυτικό έλαιο
  • 1/2 φλυτζάνι σαμπουάν
  • 1/2 φλυτζάνι φυσικό ξύδι με συγκέντρωση 9%

Παρασκευή:

Σε ένα δοχείο ανακατέψτε όλα τα υλικά και στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε στο χώρο όπου θέλετε να απομακρύνετε τα κουνούπια! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, στον κήπο ή στο δέρμα σας ως απωθητικό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share