Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεραπευτικός συνδυασμός για τα πόδια: Με λίγο γιαούρτι και ξύδι έσωσε τα άκρα της!

Σπιτική θεραπεία

21 Μαΐου 2022 19:56
Θεραπευτικός συνδυασμός για τα πόδια: Με λίγο γιαούρτι και ξύδι έσωσε τα άκρα της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε κάλους στα πόδια; Oρισμένοι τύποι παπουτσιών και η συνεχής τριβή κάνουν τα πόδια να υποφέρουν με κάθε κίνηση. Αυτά τείνουν να είναι οι κύριες αιτίες των άσχημων κάλων που σχηματίζονται στα πέλματα, τις φτέρνες και τα δάκτυλα των ποδιών. Σε αυτό το σημείο, να σας υπενθυμίσουμε το κόλπο για καθαρό πλυντήριο με ξύδι.

Οι κάλοι είναι μια αλλοίωση του δέρματος λόγω της συσσώρευσης υπερβολικών νεκρών κυττάρων και της έλλειψης ενυδάτωσης.

Η αιτία των κάλων τείνει να σχετίζεται με την έλλειψη φροντίδας σε αυτή την περιοχή του σώματος. Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό, πολλοί άνθρωποι αγνοούν το γεγονός ότι τα πόδια τους απαιτούν επίσης ειδική περιποίηση. Το πρόβλημα είναι ότι, πέρα ​​από την αισθητική, η παρουσία τους τείνει να είναι οδυνηρή και αυξάνει τον κίνδυνο κάποιων μολύνσεων.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα βασικό ζήτημα, είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να στραφείτε σε φυσικά συστατικά που βοηθάνε στην απολέπιση και επανόρθωση. Στο συγκεκριμένο άρθρο, θέλουμε να μοιραστούμε ένα εξαιρετικό παρασκεύασμα γιαουρτιού και ξυδιού που επιταχύνει την ανάρρωση του δέρματος ενώ παράλληλα το προστατεύει από τους μύκητες.

ξυδι-ποδια

Θεραπεία για τους κάλους στα πόδια με γιαούρτι και ξύδι

Ακόμα κι αν υπάρχουν πολλές επαγγελματικές και συμβατικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από κάλους, αυτή η συνταγή ξεχωρίζει για τα φυσικά συστατικά που βελτιώνουν την εμφάνιση των ποδιών. Και τα ξύδι και το γιαούρτι έχουν φυσικά οξέα και ενυδατικές ουσίες που μαλακώνουν το σκληρό δέρμα ενώ ρυθμίζουν το φυσικό pΗ όταν απορροφούνται.

Επιπλέον, οι αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές τους ιδιότητες βοηθούν στην πρόληψη λοιμώξεων. Μετά από λίγο καιρό, βελτιώνουν ακόμη και την φλεγμονή των μυών, η οποία ηρεμεί τον πόνο και την αίσθηση βαρύτητας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share