Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βρομάει τηγανίλα το σπίτι; Το απλό κόλπο για παντοτινή μοσχοβολιά

Ούτε που το είχαμε σκεφτεί!

18 Μαΐου 2022 14:23
Βρομάει τηγανίλα το σπίτι; Το απλό κόλπο για παντοτινή μοσχοβολιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσες φορές σας έχει τύχει να τηγανίζετε και η μυρωδιά να μην φεύγει με τίποτα ακόμη κι αν έχετε ανοίξει για ώρα τα παράθυρα ή τον απορροφητήρα…

Άσχημη μυρωδιά στα χέρια από σκόρδο; Βάλτε τέλος με αυτό το κόλπο!

Υπάρχουν όμως ορισμένα μυστικά καλά κρυμμένα, βγαλμένα από το μπαούλο της γιαγιάς, που είναι ιδανικά για ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζουμε καθημερινά εμείς οι νοικοκυρές.

τηγανίλα αυγά

Τι μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση που μυρίζει όλο το σπίτι «τηγανίλα»;

Θα πρέπει να κάψουμε μέσα σε ένα σταχτοδοχείο φλούδες πατάτας και λεμονιού. Κάνουν καλύτερη δουλειά από κάθε αποσμητικό που κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε!

Πήρε ένα μανταλάκι και το έβαλε στο αυτοκίνητο - Μόλις δείτε το λόγο θα το κάνετε κι εσείς

Η άσχημη μυρωδιά σε ένα χώρο είναι ιδιαίτερα ενοχλητική πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα τόσο μικρό χώρο όσο ενός αυτοκινήτου. Έχουμε δει πάμπολλες φορές πως μπορούμε εύκολα να απομακρύνουμε τη δυσοσμία παντός τύπου με τις πιο απλές και φυσικές λύσεις, για παράδειγμα, δείτε εδώ ένα θαυματουργό μυστικό για να μυρίζει το σπίτι σας υπέροχα!

Σε κανέναν δεν αρέσει να οδηγεί ένα αυτοκίνητο που μυρίζει άσχημα κι έτσι πολλοί από εμάς καταλήγουμε να αγοράζουμε αποσμητικά χώρου, αλλά συνήθως περιέχουν πολλές χημικές ουσίες με άγνωστες συνέπειες για την υγεία μας.

μανταλάκι αυτοκίνητο

Ευτυχώς, υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση ειδικά για τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου: ένα απλό μανταλάκι! Αν βάλετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο σε ένα μανταλάκι, το ξύλο θα απορροφήσει το άρωμα κι έτσι, όταν στη συνέχεια το τοποθετήσετε στον αεραγωγό του αυτοκινήτου σας, η μυρωδιά θα διαχυθεί σε ολόκληρο το όχημα!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share