Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Καθαρίστε τη τοστιέρα χωρίς τρίψιμο με ένα πανέξυπνο κόλπο

Θα χρειαστείτε μόνο 1 υλικό

16 Μαΐου 2022 16:04
Καθαρίστε τη τοστιέρα χωρίς τρίψιμο με ένα πανέξυπνο κόλπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αγαπημένη συνήθεια για πρωινό γεύμα ή σνακ μέσα στη μέρα είναι το τοστ. Κάθε φορά, όμως, που φτιάχνετε ένα τοστ ή ένα σάντουιτς στην τοστιέρα σας, έρχεστε στη συνέχεια αντιμέτωποι με ξερά και καμένα υπολείμματα τυριού που έχουν κολλήσει στις πλάκες της τοστιέρας. Με την ευκαιρία, δείτε το πάμφθηνο υλικό για να εξαφανίσετε οριστικά τα άλατα από τον νεροχύτη

Ο καθαρισμός των πλακών είναι πολύ βασικός, ενώ απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση να τις γδάρετε ή να τις τρίψετε, καθώς έπειτα θα είναι επιβλαβείς και ανθυγιεινές για χρήση.

Γι' αυτό σας προτείνουμε την ιδανική λύση για να καθαρίζετε τις πλάκες της τοστιέρας αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζονται τρίψιμο.

Καθαρίστε τη τοστιέρα χωρίς τρίψιμο με ένα πανέξυπνο κόλπο

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ρολό κουζίνας.

Βάλτε την τοστιέρα σε λειτουργία για λίγα λεπτά μέχρι να ζεσταθούν οι πλάκες. Μόλις οι πλάκες ζεσταθούν, βγάλτε την τοστιέρα από την πρίζα, βρέξτε λίγο χαρτί κουζίνας και απλώστε το μέσα στην τοστιέρα. Οι ατμοί που θα δημιουργηθούν από τις ζεστές πλάκες και το βρεγμένο χαρτί θα μουλιάσουν τις πλάκες, οι οποίες στη συνέχεια θα καθαρίζονται απλά, εύκολα, με ένα πέρασμα και χωρίς τρίψιμο.

Ετοιμάστε και απολαύστε ύστερα, άφοβα το σάντουιτς ή το τοστ σας, μέσα στην πεντακάθαρη και ολοκαίνουρια τοστιέρα σας!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share