Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σωτήριο κόλπο: Δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε στο ψυγείο σας ένα κομμένο πορτοκάλι

Απίστευτο!

12 Μαΐου 2022 20:29
Σωτήριο κόλπο: Δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε στο ψυγείο σας ένα κομμένο πορτοκάλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρατε πως το πορτοκάλι έχει ακόμα μία… σωτήρια χρησιμότητα; Εκτός από το να το τρώμε, βοηθά και με αρκετούς τρόπους σε ολόκληρο το σπίτι.

Προς το παρόν θα ασχοληθούμε με τον χώρο του ψυγείου. Ναι, που έχει αποκτήσει μία μυρωδιά εσχάτως. Ξέρετε εσείς γιατί. Για πάμε, όμως, να το λύσουμε. Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Ανακάτεψε ελαιόλαδο με πορτοκάλι και έτριψε τα μάτια της πριν τον ύπνο - Ο λόγος θα σας καταπλήξει

Όπως αναφέρει το Spirossoulis.com τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι τα εξής:

Βήμα 1ο: Πάρτε ένα πορτοκάλι και κόψτε το στη μέση. Βγάλτε τη σάρκα του και χρησιμοποιήστε τις φλούδες ως μπολάκι.

Βήμα 2ο: Γεμίστε τη μισή φλούδα με αλάτι και τοποθετήστε τη μέσα στο ψυγείο και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος.

Βήμα 3ο: Αφήστε το πορτοκάλι με το αλάτι μέσα στο ψυγείο μέχρι να δείτε το αλάτι να υγροποιείται. Μόλις το αλάτι γίνει διαφανές, πετάξτε το πορτοκάλι και τοποθετήστε νέα φλούδα με αλάτι.

πορτοκάλι ψυγείο

Τι θα πετύχετε με αυτό το τρικ; Όλες οι άσχημες μυρωδιές θα φύγουν από το εσωτερικό του ψυγείου σας και όλος ο χώρος θα μοσχομυρίσει. Αυτό το τρικ είναι ιδανικό σε περίπτωση που ξεχάσατε κάποιο φρούτο, λαχανικό ή φαγητό μέσα στο ψυγείο και χάλασε ή αν το ψυγείο σας έχει κάποιο πρόβλημα και μυρίζει εσωτερικά.

Μέσα σε μια φλούδα πορτοκάλι έριξε σταγόνες από ελαιόλαδο - Τον λόγο θα τον λατρέψετε

Πήρε απλά μια φλούδα πορτοκάλι έριξε σταγόνες από ελαιόλαδο και δημιούργησε κάτι τρομερά χρήσιμο και ωραίο! Όλοι ξέρουμε πόσο υγιεινό συστατικό είναι το ελαιόλαδο, όμως έχει και άλλες ακόμα απίστευτες χρήσεις, θυμηθείτε το κόλπο με το ελαιόλαδο και το βάζο!

Τα αγαπημένα μας κεριά είναι πάντα αυτά που έχουν φρέσκο, φρουτένιο άρωμα, γιατί λοιπόν να μη μετατρέψετε ένα φρούτο σε κερί; Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πολύπλοκο μπορεί να φαντάζει. Επιπλέον θα εξοικονομήσετε μερικά χρήματα για το ίδιο αποτέλεσμα!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα πορτοκάλι, ελαιόλαδο, μαχαίρι και να δείτε τις οδηγίες του παρακάτω βίντεο.

Αρχικά, κόψτε περιμετρικά στη μέση ένα πορτοκάλι και αφαιρέστε προσεκτικά τη φλούδα του. Προσέξτε να αφαιρέσετε μαζί με τη φλούδα και το λευκό στέλεχος, καθώς αυτό το παίξει το ρόλο του φυτιλιού.

Μόλις αφαιρέσετε τη φλούδα, γεμίστε τη με ελαιόλαδο και ρίξτε και λίγο λάδι πάνω στο στέλεχος. Δε χρειάζεται να το γεμίσετε μέχρι πάνω με λάδι, μέχρι τη μέση είναι αρκετό.

Το κερί σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το ανάψετε. Δείτε την πρωτότυπη ιδέα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share