Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αλάνθαστο κόλπο για να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες γρήγορα και εύκολα με 2 υλικά

Χωρίς να ξοδέψετε ούτε ευρώ

5 Μαΐου 2022 09:18
Το αλάνθαστο κόλπο για να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες γρήγορα και εύκολα με 2 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λένε πως είναι τα μοναδικά ζώα που θα επιζήσουν από μια πυρηνική καταστροφή. Δύσκολα θα το επιβεβαιώσουμε κάποτε αυτό, αλλά αυτό για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι κατσαρίδες είναι ένα μεγάλο και επίμονο πρόβλημα για την πλειονότητα των σπιτιών, ειδικά στις πόλεις.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένοι απλοί και εντελώς φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες στο σπίτι, χωρίς να καταφύγετε στη χρήση χημικών, τα οποία είναι επιβλαβή για την υγεία τη δική σας και των παιδιών σας, κάποιους από τους οποίους έχουμε προτείνει ξανά.

  • Διάλυμα σαπουνιού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικό σαπούνι μπάνιου για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες. Ετοιμάστε ένα μείγμα με σαπούνι και νερό (με αρκετό σαπούνι) και ψεκάστε με αυτό απευθείας επάνω τους. Οι περισσότερες θα πεθάνουν αμέσως, επειδή το διάλυμα κλείνει τους πόρους με τους οποίους αναπνέουν.

Κατσαρίδες

Θανατηφόρος συνδυασμός! Με αυτό το μείγμα μαγειρικής σόδας και 1 ακόμα υλικό οι κατσαρίδες θα αποτελούν παρελθόν

Μία από τις χειρότερες και πιο δυσάρεστες συναντήσεις που μπορείτε να έχετε μέσα στο σπίτι σας είναι να έρθετε αντιμέτωποι με μία κατσαρίδα. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλη ή μικρή ή αν διαθέτει φτερά. Το θέμα είναι ότι κατάφερε να τρυπώσει στο σπίτι.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι αγαπημένα τους μέρη είναι κυρίως κάτω από τα ντουλάπια του νιπτήρα, πίσω από τα ντουλάπια του νεροχύτη ή κάτω από μεγάλες συσκευές. Συνήθως τις συναντάμε στην κουζίνα ή στο μπάνιο που είναι τα δύο αγαπημένα τους δωμάτια. Σε αυτό το σημείο, να σας υπενθυμίσουμε το κόλπο με τις μπάλες που θα εξαφανίσουν τις κατσαρίδες. Ο λόγος που τις περισσότερες φορές τις βλέπετε τη νύχτα είναι επειδή αντιπαθούν το φως του ήλιου, οπότε εκείνη την ώρα βγαίνουν προς αναζήτηση φαγητού.

 Θανατηφόρος συνδυασμός! Με αυτό το μείγμα μαγειρικής σόδας και 1 ακόμα υλικό οι κατσαρίδες θα αποτελούν παρελθόν

Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό να αντικρίσετε αυτά τα αηδιαστικά έντομα γι’ αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αποφύγετε μελλοντικές συναντήσεις και να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό. Η λύση βρίσκεται στο μείγμα με μαγειρική σόδα και ζάχαρη.

Ανακατέψτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας και ένα μέρος ζάχαρης άχνης και «πασπαλίστε» το μείγμα κοντά στα σημεία που έχετε παρατηρήσει ότι διέρχονται οι κατσαρίδες. Ο συνδυασμός ζάχαρης και σόδας είναι θανατηφόρος για τα συγκεκριμένα έντομα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share