Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Την εξαφάνισε ως εκ θαύματος με λίγη κανέλα: Τηγανίλα στο σπίτι τέλος με αυτό εκπληκτικό κολπάκι!

Πολύ χρήσιμες συμβουλές!

21 Απριλίου 2022 15:45
Την εξαφάνισε ως εκ θαύματος με λίγη κανέλα: Τηγανίλα στο σπίτι τέλος με αυτό εκπληκτικό κολπάκι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το τηγάνισμα μένει μία έντονη μυρωδιά στο σπίτι μας, από την οποία σίγουρα θέλουν όλοι να απαλλαχτούν το γρηγορότερο δυνατόν. Υπάρχουν λοιπόν, δύο κόλπα τα οποία κάνουν θαύματα.

Μετά την εφαρμογή τους δεν θα θυμάστε καν ότι είχατε τηγανίσει πριν από λίγο. Με την ευκαιρία δες εδώ πόσες φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο λάδι στο τηγάνισμα;

Βράστε ξίδι με νερό

Μέσα σε ένα μικρό σκεύος, αναμίξτε 1 φλιτζάνι νερό με μια κουταλιά της σούπας ξίδι και αφήστε το να βράσει. Για να αποκτήσει πιο γλυκιά μυρωδιά το μίγμα, μπορείτε να προσθέσετε ένα στικ κανέλας. Αν προτιμάτε τα εσπεριδοειδή, λίγο επιπλέον ξύσμα από λεμόνι θα καταπολεμήσει την έντονη οσμή του τηγανιτού.

Μπολάκια με μαγειρική σόδα ή κόκκους καφέ

τηγανισμα-σπιτι

Μετά τη μαγειρική σας, τοποθετήστε σε διάφορα σημεία της κουζίνας μπολ με μαγειρική σόδα ή με κόκκους καφέ. Για να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, σας προτείνουμε να βάλετε και τα δύο. Η σόδα έχει την ιδιότητα να απορροφά τις έντονες μυρωδιές ενώ οι κόκκοι του καφέ θα καλύψουν την οσμή του τηγανιτού.

Κανέλα η θαυματουργή

Σε ένα μικρό σκεύος με νερό αφήστε λίγα στικ κανέλας να βράσουν για 5 λεπτά. Μετά κλείστε το μάτι της κουζίνας και θα δείτε αμέσως ότι το άρωμα της κανέλας θα καλύψει τη μυρωδιά του τηγανιτού.

Βράστε λεμόνι

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με λίγες φέτες λεμονιού για να μην μυρίσει πια το σπίτι σας τηγανιτό φαγητό, αλλά... άνοιξη.

Πορτοκάλι, λεμόνι, κανέλα και γαρύφαλλο: Fantastic 4

Κόψτε λίγες φλούδες πορτοκαλιού και λεμονιού και βάλτε τις μέσα στον φούρνο μαζί με ένα στικ κανέλας και λίγα καρφάκια γαρύφαλλο. Αφήστε τα να ψηθούν και στη συνέχεια απολαύστε τη μυρωδιά που θα αναδύουν.

Πηγή: mama365.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share