Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απορρυπαντικό γενικής χρήσης για πλυντήριο; Φτιάξ΄το στο σπίτι με μαγειρική σόδα και άλλα 3 υλικά

Προσοχή!

19 Απριλίου 2022 10:38
Απορρυπαντικό γενικής χρήσης για πλυντήριο; Φτιάξ΄το στο σπίτι με μαγειρική σόδα και άλλα 3 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη καθαριότητα του σπιτιού καταφεύγουμε πάντα σε εμπορικά προϊόντα που είναι πιο δραστικά και αποτελεσματικά. Ή ετσι πιστεύουμε.

Το Athensmagazine.gr ανακλαλυψε φυσικούς τρόπους καθαριότηατς του σπιτιού, όπως τη δημιουργία ενός φυσικού απορρυπαντικού γενικής χρήσης, που θα αποδειχθεί ακόμα πιο αποτελεσματικό και υγιεινό για το σπίτι και για εσάς από τα χημικά σκευάσματα του εμπορίου.

Υλικά

Διαδικασία

  • Αναμιγνύουμε το σαπούνι με τη 1 κούπα νερό πολύ καλά ώσπου να λιώσει το σαπούνι και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Προσθέτουμε στο υπόλοιπο νερό τη σόδα και το βόρακα. Ανακατεύουμε καλά.
  • Όταν και τα 2 μίγματα κρυώσουν τα ενοποιούμε, τα βάζουμε σε μπουκάλι με φαρδύ στόμιο. Ανακινούμε καλά πρίν τη χρήση. Αρχίζουμε δουλειά.
  • Απορρυπαντικό γενικής χρήσης για πλυντήριο; Φτιάξ΄το στο σπίτι με μαγειρική σόδα και άλλα 3 υλικά

Λεκέδες από σαπούνι; Εξαφανίστε τους χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό

Οι λεκέδες από σαπούνι σε τοιχώματα και καφρέπτες είναι σύνηθες φαινόμενο στο μπάνιο. Όταν περνά καιρός και οι λεκέδες ξεραίνονται η αφαίρεση τους είναι πιο δύσκολη και χρειάζεται δραστική λύση. Παράλληλα, δείτε τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από το πράσινο σαπούνι.

Αυτή τη δραστική λύση σας τη παρουσιάζει το Athensmagazine. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας αλλά με αυτό το υλικό οι λεκέδες από σαπούνι θα αποτελούν παρελθόν και οι επιφάνειες θα αστράφτουν.

Δοκιμάστε να βάλετε λίγο μαλακτικό ρούχων στους λεκέδες, αφήστε το για 10 λεπτά και μετά καθαρίστε με ένα υγρό πανί. Το απότλεσμα θα σας αφήσει άφωνους.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share