Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Το απίστευτο μυστικό με το μαλακτικό μαλλιών στο πλυντήριο ρούχων - Θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίθανο κόλπο!

14 Απριλίου 2022 12:12
Το απίστευτο μυστικό με το μαλακτικό μαλλιών στο πλυντήριο ρούχων - Θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τη στιγμή που μαθαίνουμε να βάζουμε πλυντήριο, υπάρχουν πολλά λάθη που μπορεί να κάνουμε και χρειαζόμαστε τρόπους να τα βελτιώσουμε.

Παράλληλα, δείτε τις 2 φυσικές λύσεις για να σώσετε τα ξεβαμμένα ρούχα

Ένα από αυτά είναι το συρρίκνωμα των ρούχων. Από τα συνηθέστερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος αρχάριος. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε , γιατί υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο να το βελτιώσετε.

Η Λίντσεϊ από το Down by the Bay,σκέφτηκε πως έπρεπε να αποχωριστεί ένα αγαπημένο της φόρεμα όταν αυτό συρρικνώθηκε στο στεγνωτήριο. Αλλά, αφού το μούσκεψε με χλιαρό νερό και με απλό μαλακτικό μαλλιών, μπορούσε να το τεντώσει, επαναφέροντάς το στην αρχική του μορφή. Η Τζίλι από το One Good Thing είχε τα ίδια αποτελέσματα χρησιμοποιώντας παιδικό σαμπουάν, για να μαλακώσει τις ίνες.

Τολμάς να το κάνεις; Αυτό το κόλπο θα σου δείξει πόσο αηδιαστικό είναι το πλυντήριό σου

πλυντηριο-ρουχων

Μια χρήστρια του TikTok αποφάσισε να δοκιμάσει ένα τρικ για να καθαρίσει το πλυντήριό της. Και παρόλο που όπως αποδείχθηκε ήταν η καλύτερη απόφαση που είχε πάρει εδώ και καιρό, κάτι μας λέει ότι εν μέρει το μετάνιωσε.

Και αυτό γιατί το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για να πλύνει τα ρούχα της αποδείχθηκε πενταβρόμικο. Τόσο, ώστε σύσσωμο το TikTok να αηδιάσει – και να δεσμευτεί ότι θα το δοκιμάσει επίσης.

Το κόλπο

Η Τζότζο, όπως είναι το όνομα της TikToker, δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά. Απλώς έβαλε στον κάδο του πλυντηρίου της δυο ταμπλέτες απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων.

Ο κάδος του πλυντηρίου φαινόταν πεντακάθαρος – όπως μπορείτε να δείτε και με τα μάτια σας – όμως όπως αναφέρει η Daily Star, στο τέλος της πλύσης η μπανιέρα της γέμισε με σκούρο καφέ νερό. Η ίδια μετά τη δοκιμή δεσμεύτηκε ότι θα εφαρμόζει αυτό το κόλπο συχνότερα, λέγοντας ότι το είχε δει επίσης σε κάποιο βίντεο και δεν περίμενε να κάνει και πολλά.

Όμως το νερό στο εσωτερικό του πλυντηρίου έγινε καφέ ήδη από τα πρώτα δέκα λεπτά της πλύσης! Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατ. προβολές και οι περισσότεροι δηλώνουν σοκαρισμένοι με αυτό που είδαν.

Ένας χρήστης, μάλιστα, υποστήριξε ότι εφαρμόζει τη μέθοδο ήδη δυο φορές την εβδομάδα για να είναι σίγουρος ότι τα ρούχα του θα είναι πάντα καθαρά.

Ωστόσο, ένας άλλος προειδοποίησε ότι ένας φίλος του είναι υδραυλικός και το συγκεκριμένο τρικ έχει κάνει… τις δουλειές του να ανοίξουν, αφού φθείρει τις συσκευές των πλυντηρίων – και αυτό γιατί τα υπολείμματα μένουν στο εσωτερικό και σταδιακά φράζουν τη συσκευή. Όπως τόνισε, οι ταμπλέτες αυτές προορίζονται για πλυντήρια πιάτων που πλένουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς λέμε να βρούμε κάποιο τρόπο να καθαρίσουμε λίγο το πλυντήριό μας μετά τις αποτρόπαιες εικόνες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share