Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σαν καινούργια: Άπλωσε λεμόνι και αλάτι στα σεντόνια και δεν πίστευε στα μάτια της!

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

14 Απριλίου 2022 10:37
Σαν καινούργια: Άπλωσε λεμόνι και αλάτι στα σεντόνια και δεν πίστευε στα μάτια της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ιδιότητες του λεμονιού εκτός από το να δίνει γεύση στα φαγητά μας είναι πάμπολλες καθώς μιλάμε για ένα προϊόν θαυματουργό. Πώς μπορεί όμως να μας βοηθήσει σε θέματα καθαριότητας; Δείτε εδώ τι μπορείτε να φτιάξετε αν βάλετε σε μια παγοθήκη λεμόνι και ξύδι.

Τα σεντόνια μας και ιδιαίτερα τα λευκά έχουν το κακό "συνήθειο" να κιτρινίζουν. Πριν προλάβετε να τρέξετε να αγοράσετε πανάκριβα απορρυπαντικά που υπόσχονται αστραφτερά λευκά, ρίξτε μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Η λύση βρίσκεται στο λεμόνι και το αλάτι.

Αντιμετώπισε τους λεκέδες με χυμό λεμονιού και αλάτι. Άφησε το μείγμα να "καθίσει" για μισή ώρα και στη συνέχεια ξέπλυνε με ξύδι και ζεστό νερό. Τα σεντόνια σου θα δείχνουν κατακαίνουργα!

Έστυψε ένα λεμόνι πάνω σε ένα σφουγγάρι κι έτριψε το ψυγείο - Με τα αποτελέσματα θα εκπλαγείτε!

λεμονι-καθαριοτητα

Το λεμόνι έχει αποδειχθεί αμέτρητες φορές θαυματουργό τόσο σε θέματα υγείας και ομορφιάς όσο και σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ένα κομμένο λεμόνι δίπλα σας πριν κοιμηθείτε. Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε νοικοκυρά θα μας λύσει και σήμερα.

Πόσες φορές δεν έχει τύχει το ψυγείο μας να μυρίζει άσχημα είτε από κάποιο φρούτο ή λαχανικό που χάλασε ή απλά να έχει απορροφήσει τη μυρωδιά από κάποιο φαγητό; Πριν βιαστείτε να προμηθευτείτε τα πιο ακριβά απορρυπαντικά εμείς σας έχουμε την πιο φυσική και αποτελεσματική λύση και δεν είναι άλλη από το λεμόνι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα σφουγγάρι και να στίψετε πάνω ένα λεμόνι. Με το εμποτισμένο σφουγγάρι τρίψτε το εσωτερικό του ψυγείου σας και πείτε "αντίο" σε όλες τις δυσάρεστες οσμές.

Έβαλε στο δέρμα της λεμόνι και τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά

Το λεμόνι μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα σου και να σου χαρίσει λάμψη, αρκεί να ακολουθήσεις την παρακάτω σπιτική συνταγή. Θα την λατρέψεις!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τι θα συμβεί στο στο σώμα σου αν τρως μισή κουταλιά ελαιόλαδο κάθε μέρα.

Απολέπιση του δέρματός σας με λεμόνι και ζάχαρη

Όπως γνωρίζετε, όλα τα απολεπιστικά χρειάζονται ένα στερεό συστατικό για να ανοίξουν τους πόρους. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσετε κόκκους λευκής ζάχαρης. Μην πέσετε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε αλάτι, επειδή το αλάτι απορροφά το νερό από το δέρμα και τείνει να το ξηράνει.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο ότι συνιστούμε αυτό το συστατικό. Ωστόσο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα δεν φιλτράρει τη γλυκόζη, έτσι δεν μπαίνει μέσα στο σώμα. Επίσης, η τραχιά υφή του το καθιστά ιδανικό εργαλείο για την επίτευξη του στόχου σας.

Συστατικά

  • 3 κουταλιές της σούπας (13 γρ.) λευκή ζάχαρη
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (45 γρ.)
  • 1/2 γυαλί (125 ml) ή νερό
  • Ο χυμός από 1/2 λεμόνι

Παρασκευή

  • Ανακατέψτε το χυμό λεμονιού με το νερό.
  • Προσθέστε τη ζάχαρη.
  • Ρίχνετε ελαφρά το λάδι λίγο λίγο και ανακατεύετε μέχρι να αναμειχθεί καλά.
  • Εφαρμογή
  • Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με αυτό που προσφέρουν άλλα απολεπιστικά.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share