Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα τρέξετε να το κάνετε: Άφησε δίπλα στην εξώπορτα ένα ποτήρι με αλάτι και ξύδι - Δύο ημέρες μετά είδε...

Δοκιμάστε το!

12 Απριλίου 2022 13:02
Θα τρέξετε να το κάνετε: Άφησε δίπλα στην εξώπορτα ένα ποτήρι με αλάτι και ξύδι - Δύο ημέρες μετά είδε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αρνητική ενέργεια μέσα σε ένα σπίτι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και είναι αυτή που συμβάλει άμεσα στην ψυχολογία μας. Πώς μπορεί να την αντιμετωπίσει όμως λίγο ξύδι και αλάτι;

Φτιάξτε ένα απλό μείγμα που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αν όντως υπάρχει αρνητική ενέργεια στο χώρο σας, ωστόσο, πέραν αυτού του "μαγικού" μείγματος, δείτε εδώ ποιο είναι το φυτό που θα διώξει απ το σπίτι σας τη γλωσσοφαγιά.

Θα Χρειαστείτε:

  • 1 διάφανο ποτήρι νερό
  • Λίγους κόκκους αλάτι
  • Λίγο άσπρο ξύδι

Εκτέλεση

Γέμισε το ποτήρι με λίγο νερό και βάλε μέσα το αλάτι και το ξύδι. Τοποθέτησέ το στο χώρο που θέλεις να εντοπίσεις την αρνητική ενέργεια και άφησέ το εκεί για 24 ώρες. Την επόμενη μέρα πήγαινε να το ελέγξεις. Αν οι κόκκοι του αλατιού έχουν ανέβει στην επιφάνεια θαμπώνοντας παράλληλα το χείλος του ποτηριού τότε αυτό σημαίνει πως η αρνητική ενέργεια είναι παρούσα σε εκείνο το χώρο. Όταν οι κόκκοι του αλατιού βρίσκονται στον πάτο τότε η αρνητική ενέργεια έχει απομακρυνθεί από τον χώρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τοποθέτησε το ποτήρι σε μέρος που να μην είναι ορατό από τους επισκέπτες, καθώς με τις ερωτήσεις τους θα ρουφηχτούν και οι ενέργειες τους εκείνη τη στιγμή από το ίδιο το ποτήρι.

αλατι-νερο-ξυδι

Ρίχνει ένα ποτήρι λευκό ξύδι στη λεκάνη και πατάει το καζανάκι - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Το ξύδι είναι από τα πιο ισχυρά φυσικά απολυμαντικά και μπορεί να φανεί σωτήριο τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας, εδώ μπορείτε να δείτε πώς θα απολυμάνετε όλο το σπίτι με ξύδι.

Πώς μπορείτε όμως να καθαρίσετε μια βρώμικη λεκάνη με ένα και μόνο ποτήρι λευκού ξυδιού; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό ξίδι στη λεκάνη και να το αφήσετε να δράσει μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά, τραβήξτε το καζανάκι και σκουπίστε με τη βούρτσα που έχετε για να καθαρίζετε τη λεκάνη της τουαλέτας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share