Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σας... πνίγει η σκουριά στην μπανιέρα και τον νιπτήρα; Η έξυπνη λύση για να την αφαιρέσετε!

Το γνωρίζατε;

12 Απριλίου 2022 12:01
Σας... πνίγει η σκουριά στην μπανιέρα και τον νιπτήρα; Η έξυπνη λύση για να την αφαιρέσετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σκουριά δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέαμα στο σπίτι μας. Ωστόσο, μπορεί να προκύψει χωρίς να το καταλάβουμε, ειδικά στο χώρο του μπάνιου λόγω της υγρασίας.

Μην αγχώνεστε, καθώς σας έχουμε την απόλυτη λύση για να απαλλαγείτε από τη σκουριά που υπάρχει στη μπανιέρα ή το νιπτήρα σας.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η δραστική κρέμα που θα κάνει τη μπανιέρα σας καινούργια

Τρόποι αφαίρεσης σκουριάς

Λεμόνι και αλάτι

Χρησιμοποιήστε είτε εμφιαλωμένο είτε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Προσθέστε αρκετό αλάτι για να σχηματίσετε μια υγρή πάστα και εφαρμόστε την στην σκουριασμένη περιοχή. Ενώ αυτή η λύση είναι ιδανική για επίπεδες επιφάνειες, μπορεί επίσης να είναι επιτυχής στη λεκάνη της τουαλέτας, αν και η εφαρμογή μπορεί να είναι δύσκολη. Μόλις το τοποθετήσετε, αφήστε το μείγμα να καθίσει για αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα πριν το τρίψετε με οδοντόβουρτσα ή πανί μικροϊνών και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

μπανιερα-σκουρια

Μαγειρική σόδα

Φτιάξτε μια πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και απλώστε την στην σκουριασμένη περιοχή. Αφήστε το μείγμα να καθίσει όλη τη νύχτα και τρίψτε με οδοντόβουρτσα ή πανί μικροϊνών και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Πατάτα και υγρό πιάτων

Κόψτε μια πατάτα στη μέση και βάλτε την μέσα στο υγρό για τα πιάτα. Εφαρμόστε το μείγμα (πατάτα-υγρό πιάτων) πάνω στη σκουριά μέχρι να φύγει εντελώς.

Αυτή είναι η δραστική κρέμα που θα κάνει τη μπανιέρα σας καινούργια

Ο χώρος του σπιτιού που συγκεντρώνει τα περισσότερα μικρόβια και βρωμιές είναι το μπάνιο σου και γι΄αυτό απαιτεί συχνό καθάρισμα. Παράλληλα, δείτε το απίθανο κόλπο για να ξεβουλώσετε τα σιφώνια του σπιτιού.

Υπάρχουν αρκετοί φυσικοί τρόποι να καθαρίσεις την μπανιέρα σου και δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε σκληρά χημικά καθαριστικά και μη οικονομικές λύσεις.

Κρέμα με μαγειρική σόδα, υγρό πιάτων και αλάτι

Αυτή τη φορά σου παρουσιάζουμε μία δραστική κρέμα για το αποτελεσματικό καθάρισμα της μπανιέρας σου με υλικά που σίγουρα έχεις στο σπίτι.

Αναμείξτε σόδα, αλάτι και υγρό σαπούνι πιάτων και δημιουργήστε τη δραστική κρέμα που θα κάνει τη μπανιέρα σας να αστράφτει. Τρίψτε με αυτή την επιφάνειά της, αφήστε τη να δράσει και ξεβγάλτε καλά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share