Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Η μέθοδος που θα σας κάνει να καθαρίσετε το μπάνιο σε 5'

Απίστευτο!

9 Μαρτίου 2022 14:14
Η μέθοδος που θα σας κάνει να καθαρίσετε το μπάνιο σε 5'
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να αφιερώσετε ένα ολόκληρο απόγευμα για να καθαρίσετε το μπάνιο σας είναι απαραίτητο πού και πού αλλά όταν σας πιέζει ο χρόνος (περιμένετε, για παράδειγμα, καλεσμένους σε πολύ λίγη ώρα) μπορείτε με μερικές πολύ απλές και γρήγορες κινήσεις να δώσετε ένα πεντάλεπτο καθάρισμα στο μπάνιο σας.

Παράλληλα, δείτε πως θα κάνετε τη μπανιέρα σας να αστράφτει με αυτό το υλικό

Δείτε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

  • Ανανεώστε τον αέρα

Αν το μπάνιο σας έχει κάποιο παραθυράκι, ανοίξτε το διάπλατα για να μπει καθαρός αέρας στο χώρο. Ο φρέσκος αέρας θα βοηθήσει στο να μη μυρίζει το μπάνιο μετά τον γρήγορο καθαρισμό. Επιπλέον, θα βοηθήσει στο να στεγνώσουν γρήγορα όλες οι επιφάνειες.

  • Ρίξτε απορρυπαντικά

Ψεκάστε τον νεροχύτη, τους πάγκους, την τουαλέτα και τις επιφάνειες του ντους ή της μπανιέρας με το αντίστοιχο καθαριστικό. Αφήστε το καθαριστικό να δράσει για λίγο και προχωρείστε στα δύο επόμενα βήματα για να μην χάνετε χρόνο.

Η μέθοδος που θα σας κάνει να καθαρίσετε το μπάνιο σε 5'

  • Πετάξτε πράγματα

Αδειάστε τον κάδο των σκουπιδιών και πετάξτε τυχόν άδεια μπουκάλια που μπορεί να έχετε στο μπάνιο σας. Αν είναι εφικτό κρύψτε ότι μπορεί να κρυφτεί στα ντουλάπια.Ανανεώστε

  • Ανανεώστε

Σιγουρευτείτε ότι υπάρχει χαρτί υγείας στο ρολό, γεμίστε το μπουκαλάκι του σαπουνιού για τα χέρια, βάλτε καθαρές πετσέτες.

  • Καθαρίστε

Πάρτε ένα βαμβακερό ρούχο ή πανί και περάστε τις επιφάνειες που είχατε ψεκάσει νωρίτερα. Αν έχετε λίγο χρόνο ακόμα στη διάθεσή σας καθαρίστε και τις γωνίες από τις επιφάνειες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share