Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα κατάφερε: Αυτό είναι το φυτό της χρονιάς για το 2022

Μικρό αλλά θαυματουργό!

7 Μαρτίου 2022 13:52
Τα κατάφερε: Αυτό είναι το φυτό της χρονιάς για το 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια που όλοι μας περνάμε, θέλοντας και μη, περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας σκεφτόμαστε καθημερινά πως θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τον προσωπικό μας χώρο.

Τα φυτά του εσωτερικού χώρου είναι η πιο όμορφη και οικολογική επένδυση που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης, η προσθήκη ενός φυτού στις σπίτι μας πέρα από την αισθητική αναβάθμιση που προσφέρει στο χώρο μας, συμβάλλει και στη μείωση του άγχους και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Δείτε επίσης: Καλύτερο κι από δίαιτα: Με αυτό το φυτό θα έχετε σίγουρα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα!

Σύμφωνα με το 1-800 flowers.com, φυτό της χρονιάς για το 2022, αναδείχθηκε το όμορφο και εύκολο στη φροντίδα, baby rubber.

φυτό χρονιάς 2022

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το baby rubber:

  • Χρειάζεται μόνο έμμεσο ηλιακό φως και πότισμα από μια φορά την εβδομάδα το καλοκαίρι και έως και κάθε δύο εβδομάδες το χειμώνα
  • Με τη σωστή φροντίδα φτάνει σε ύψος τα 30 εκατοστά.
  • Πρώτη φορά εμφανίστηκε στα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής.
  • Η ποικιλία του μοιάζει με παχύφυτο.

Τα όμορφα φύλλα του ταιριάζουν σε κάθε γωνία, οποιουδήποτε σπιτιού, ενώ, σύμφωνα με τον Άλφρεντ Παλομάρες, αντιπρόεδρο του Merchandising του 1-800 flowers.com, αυτό που κάνει αυτό το φυτό να ξεχωρίζει είναι πως συμβολίζει την καλοτυχία και την ευτυχία. Κάτι που όλοι ευχόμαστε για το 2022.

Eάν έχετε αυτό το φυτό στο σπίτι σας δεν θα δείτε ποτέ ξανά αράχνες και έντομα!

Μήπως κάθε φορά που προσπαθείτε να διώξετε τις αράχνες και τα έντομα με διάφορους τρόπους, αυτά συνήθως ξαναγυρνάνε;

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Ωστόσο, αυτό που μάλλον δεν ξέρατε είναι ότι οι αράχνες δεν μπορούν να αντέξουν τη μυρωδιά της μέντας.

Δείτε επίσης: Προσοχή! Αυτά τα φυτά δεν πρέπει ποτέ να τα βάλεις στο μπάνιο σου

Ευτυχώς, έχουμε την πιο τέλεια και αποτελεσματική λύση για εσάς! Το μείγμα αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις αράχνες και τα άλλα έντομα μια για πάντα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε αιθέριο έλαιο μέντας με νερό και να βάλετε το μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι.

Ψεκάστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες , και κάθε γωνιά του σπιτιού σας και με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το σπίτι σας ένα μέρος το οποίο θα απεχθάνονται οι αράχνες και άλλα έντομα. Αυτό το καταπληκτικό φυτό επίσης θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε και από τα ποντίκια!

Μια οικονομική λύση που αξίζει να δοκιμάσετε!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share