Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τρίβει το λεκιασμένο της πουκάμισο με ένα λεμόνι - Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Σωτήρια λύση!

3 Μαρτίου 2022 18:10
Τρίβει το λεκιασμένο της πουκάμισο με ένα λεμόνι - Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λεμόνι είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης με πάρα πολλές ιδιότητες και άπειρες χρήσεις. Σήμερα δεν θα περιοριστούμε στην κουζίνα, ούτε σε κάποια συνταγή. Πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί το λεμόνι στα ρούχα μας;

Λένε πως ο λεκές από κόκκινο κρασί είναι ο χειρότερος και τις περισσότερες φορές όσες φορές κι αν πλύνεις το ρούχο πάντα θα αφήνει σημάδι. Αυτά μέχρι εχθές, γιατί σήμερα θα σου αλλάξουμε τα δεδομένα!

Την επόμενη φορά που θα έχεις την ατυχία να πέσει πάνω σου ένα ποτήρι κόκκινο κρασί απλά κόψε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψ' το πάνω στο λεκέ! Ξαφνικά θα δεις το λεκέ να εξαφανίζεται και το ρούχο σου να επανέρχεται στο αρχικό του χρώμα!

Γιατί όμως γίνεται αυτό; Το λεμόνι είναι αντιοξειδοτικό κάτι που το καθιστά αμέσως νούμερο ένα επιλογή σε θέματα καθαριότητας, έτσι λοιπόν απορροφά αμέσως το ερυθρό χρώμα του κρασιού κι εσύ έχεις και πάλι το αγαπημένο σου ρούχο αλέκιαστο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη χρήσεις του λεμονιού στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι αν γενικά προτιμάς τα φυσικά "καθαριστικά", δες εδώ ένα "μαγικό" τρόπο για να γυαλίσεις τα δερμάτινα παπούτσια σου με λεμόνι κι ελαιόλαδο!

Βάζει σε μια κατσαρόλα τα λευκά της ρούχα μαζί με φέτες λεμονιού - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Το λεμόνι ως γνωστόν πέραν της κλασσικής του χρήσης στο φαγητό για να δώσει γεύση και ένταση έχει και πολλές ακόμη ευεργετικές ιδιότητες και χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθαριότητα αλλά και για πολλά θέματα ομορφιάς. Το Athensmagazine σήμερα θα σου δείξει μια ακόμη "μαγική" του χρήση που σίγουρα θα σου φανεί σωτήρια!

Τα λευκά ρούχα ως γνωστόν όσο καλά και συχνά κι αν τα πλένεις έχουν την τάση να "γαριάζουν" όπως λένε οι νοικοκυρές και να χάνουν την γυαλάδα και το λευκό τους χρώμα αποκτώντας περίεργους λεκέδες ή να ξεθωριάζει το χρώμα τους. Τι θα γίνει λοιπόν αν τα βάλεις σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και μερικές φέτες λεμονιού; Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει μιας και τα λευκά σας ρούχα θα φαίνονται σαν καινούρια!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις αυτό βράσει να ρίξετε μέσα τα λευκά σας ρούχα και μερικές φέτες λεμονιού. Αφήστε τα 10 λεπτά ανακατεύοντας τα με μια ξύλινη κουτάλα για να βεβαιωθείτε πως έχουν μουλιάσει καλά. Στη συνέχεια πλύνετε τα όπως συνηθίζετε στο πλυντήριο σας! Και... έτοιμα!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη μυστικά με λεμόνι στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι αν λατρέψετε αυτή τη χρήση του λεμονιού, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν το συνδυάσετε με χοντρό αλάτι στη λεκάνη της τουαλέτας σας!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share