Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίχνει ασπιρίνες σε ένα κουβά με νερό και λέει αντίο σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα

Θα σας λύσει τα χέρια

3 Μαρτίου 2022 16:07
Ρίχνει ασπιρίνες σε ένα κουβά με νερό και λέει αντίο σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αποσμητικά αφήνουν λεκέδες στα πουκάμισα με αποτέλεσμα να φαίνονται βρώμικα και παλιά.

Παράλληλα, ανακαλύψτε πως να φτιάξετε φυσικό αποσμητικό για τον ιδρώτα με 3 υλικά.

Στο σούπερ μάρκετ υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν για αυτόν το στόχο, αλλά δεν εξασφαλίζουν συνήθως τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι, ακόμη και αν τα προϊόντα αυτά υπόσχονται να αφαιρέσουν τους λεκέδες ιδρώτα από τα πουκάμισα συχνά αφήνουν δυσάρεστα φωτοστέφανα στην περιοχή της μασχάλης.

Μια βασική πτυχή όσον αφορά την επιλογή των κατάλληλων αποσμητικών : Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλά είδη, το καθένα από τα οποία έχει ειδικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, τα αντιμικροβιακά αποσμητικά έχουν σχεδιαστεί για να καταπολεμούν τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων που προέρχονται από τον ιδρώτα και, ως εκ τούτου, προκαλούν δυσάρεστες οσμές. Τα αντιιδρωτικά αποσμητικά, έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την παραγωγή του ιδρώτα καθώς προκαλούν μερική απόφραξη των πόρων, για να μειωθεί η εφίδρωση.

Τα απορροφητικά αποσμητικά, απορροφούν τις πτητικές ουσίες που δημιουργούνται με τον ιδρώτα και περιορίζουν τις λιγότερο ευχάριστες οσμές. Θα πρέπει να θυμόμαστε, σε κάθε περίπτωση, πριν από την εφαρμογή του αποσμητικού, πως η περιοχή της μασχάλης πρέπει να καθαρίζεται προσεκτικά για να απομακρυνθούν οι οσμές που ήδη υπάρχουν και τα καθώς τα υπολείμματα των προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν πριν.

Ρίχνει ασπιρίνες σε ένα κουβά με νερό και λέει αντίο σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα

Για τα πιο ευαίσθητα δέρματα , τα αποσμητικά με άρωμα θα πρέπει να αποφεύγονται, επειδή θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ερεθισμούς.

Αξίζει, λοιπόν, να γνωρίζουμε απλά αλλά αποτελεσματικά τεχνάσματα που θα σας επιτρέψουν να πείτε αντίο στους λεκέδες.

Κατ ‘αρχάς, είναι απαραίτητο να προμηθευτείτε με όλα τα απαραίτητα υλικά:

  • σαπούνι Μασσαλίας
  • ένα κύπελλο
  • λαστιχένια γάντια
  • μια βούρτσα

Αν δεν έχετε μπανιέρα, μπορείτε να εργαστείτε απευθείας στο νεροχύτη του μπάνιου

Γεμίστε μια λεκάνη με πολύ καυτό νερό και αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν για λίγα λεπτά. Εν τω μεταξύ, φορέστε ένα ζευγάρι γάντια για να προστατέψετε τα χέρια σας: Τρίψτε με το σαπούνι Μασσαλίας την περιοχή που θέλετε να καθαριστεί.

Στη συνέχεια, πλύνετε βουρτσίστε το ρούχο. Τώρα βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο και πλύνετε σε υψηλή θερμοκρασία. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν.

Σε περίπτωση που προτιμάτε μια εναλλακτική μέθοδο για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από αποσμητικό, μπορείτε να ανατρέξετε σε μια λύση που προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτή η θεραπεία είναι ακόμη απλούστερη από σε την προηγούμενη: Λιώστε μερικές ασπιρίνες σε ένα μπολ με ζεστό νερό, για να δημιουργηθεί μια ένωση που θα εισχωρήσει στις ίνες των ρούχων.Έπειτα μουλιάστε καλά τα ρούχα μέσα στην λεκάνη τρίβοντας τα απαλά.

Για να αποφύγετε την εμφάνιση λεκέδων από αποσμητικό και ιδρώτα,υιοθετήστε συγκεκριμένες προφυλάξεις πριν το ντύσιμο. Για παράδειγμα, μην αγοράζετε πάντα το ίδιο αποσμητικό, αλλά δοκιμάστε και άλλες μάρκες.

Προτιμήστε αποσμητικά σε μορφή κρέμας.

Επίσης πρέπει να πλένετε καλά τις μασχάλες σας πριν από την χρήση ή την επανάληψη του αποσμητικού.

Ξυρίζετε τακτικά τις μασχάλες σας, γιατί οι τρίχες είναι η αιτία των κακών οσμών σε πολλές περιπτώσεις.

Μπορεί ακόμα να είναι χρήσιμο να βάλετε λίγο ταλκ, για να μην κολλάει το αποσμητικό.

Εφαρμόστε τα παραπάνω τεχνάσματα και σύντομα θα απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς λεκέδες!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share