Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκίστηκε το καλσόν; 3+1 λόγοι για να μην το πετάξετε!

Απίθανες χρήσεις!

1 Μαρτίου 2022 11:36
Σκίστηκε το καλσόν; 3+1 λόγοι για να μην το πετάξετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσα καλσόν έχετε σκίσει; H απάντηση σίγουρα είναι «πολλά» ενώ υπάρχουν φορές που δεν προλαβαίνετε να φορέσετε ένα καλσόν ούτε μια φορά.

Δείτε επίσης: Πακετάρισμα βαλίτσας! Το απόλυτο trick για να χωρέσουν όλα σας τα ρούχα εύκολα

Με το που κάνετε την κίνηση να το βάλετε, αυτό σκίζεται. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα σκισμένο καλσόν για να μην το πετάξετε.

Θήκες για το πλυντήριο

Είναι γνωστό πως δεν είναι καλό να τοποθετούμε εσώρουχα και κάλτσες ελεύθερα στο πλυντήριο καθώς μπορεί να γίνουν ατυχήματα. Για το λόγο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλσόν και να βάλετε μέσα σε αυτό κάλτσες ή εσώρουχα. Έτσι, δε πρόκειται με τίποτα να τα χάσετε και να μένετε συνεχώς με μονές κάλτσες.

σκισμένο καλσόν

Ιδανικό για ξεσκόνισμα

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να διώξετε τη σκόνη από τα έπιπλά σας είναι να φορέσετε το σκισμένο καλσόν σας σαν γάντι. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ξεφορτώνεστε τη σκόνη ακόμα και μερικά λεπτά πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας.

Αντικαταστήστε με αυτό το βαμβάκι

Αν σας έχει τελειώσει το βαμβάκι και παρόλα αυτά θέλετε να ξεβάψετε τα νύχια σας, κόψτε ένα κομμάτι από το καλσόν σας και αντικαταστήστε με αυτό το βαμβάκι. Θα ξεβάψετε τα νύχια σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δέστε τα χαλιά

Μπορεί τώρα να είστε σε φάση να βγάλετε τα χαλιά από την αποθήκη, αλλά καλό είναι να γνωρίζετε αυτό το tip για όταν θα έρθει η ώρα του μαζέματος. Όταν, λοιπόν, θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε και πάλι πάρτε το παλιό, σκισμένο καλσόν σας και δέστε με αυτό το χαλί σας. Με λίγα λόγια χρησιμοποιήστε το σαν σκοινί.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share