Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Με μόλις δύο υλικά εξαφανίστε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας μια για πάντα!

Δώστε μόνιμη λύση!

26 Φεβρουαρίου 2022 22:56
Με μόλις δύο υλικά εξαφανίστε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας μια για πάντα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήπως και εσείς μισείτε τις κατσαρίδες ; Το θέαμα αυτών των παράσιτων στο σπίτι τους προκαλεί σε πολλούς ανθρώπους αηδία. Οι κατσαρίδες κάνουν το σπίτι να φαίνεται βρώμικο, και δεν είναι ασυνήθιστο να μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες στις οποίες ζουν.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές, αλλά οι περισσότερες από τις λύσεις είναι επιβλαβείς για εσάς καθώς χρησιμοποιούνται σε αυτές δηλητηριώδεις χημικές ουσίες για την εξόντωση των παρασίτων. Υπάρχει κάποια φυσική αντιμετώπιση τους; Ευτυχώς, υπάρχει. Παρακάτω θα σας δείξω ένα αποτελεσματικό φυσικό μείγμα που είναι ακίνδυνο για την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα σας και θα εξοντώσει τις κατσαρίδες από το σπίτι σας μια για πάντα.

κατσαριδεσ-σπιτι-τελοσ

Η διαφορά αυτού του φυσικού μείγματος και των επαγγελματικών μεθόδων εξόντωσης των κατσαρίδων είναι ότι το φυσικό μείγμα δεν βάζει την υγεία σας σε κίνδυνο. Αν θέλετε να μείνετε υγιείς και να προστατεύσετε τα παιδιά σας, εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε αυτό το μείγμα, δεδομένου ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό με τα επαγγελματικά εντομοαπωθητικά.

Το μόνο που χρειάζεται για να το προετοιμάσετε είναι ένα κρεμμύδι και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα . Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι καλά και προσθέστε μαγειρική σόδα σε αυτό, και στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα στις γωνίες του σπιτιού σας ! Σε πολύ χρονικό διάστημα το σπίτι σας θα γεμίσει με νεκρές κατσαρίδες ! Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε μέρα και σύντομα θα απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές κατσαρίδες μια για πάντα!

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Η «συνταγή» που εξολοθρεύει τις κατσαρίδες: Με 1,5 ευρώ και μόλις 2 υλικά

Οι κατσαρίδες κάνουν σχεδόν πάντα την εμφάνισή τους ως γνωστοί ανεπιθύμητοι επισκέπτες.

Σε περίπτωση που έχετε δει κατσαρίδες στο σπίτι σας -κυρίως γύρω από το μπάνιο και την κουζίνα- και θέλετε να το αντιμετωπίσετε ριζικά, υπάρχουν αρκετοί τρόποι.

Μεταξύ αυτών, υπάρχουν εξειδικευμένα χημικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο -ή τοποθετούνται και από ειδικούς απεντομώσεων- τα οποία έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Δείτε επίσης: Έφτιαξε ένα μείγμα από σκόρδο, πιπέρι και κρεμμύδι και απαλλάχτηκε από τον εφιάλτη όλων των νοικοκυρών

Παρά ταύτα, τα χημικά πολλές φορές δεν είναι ασφαλή για τα παιδιά ή τα ζώα συντροφιά, ενώ θεωρείται ότι σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να προκαλέσουν και προβλήματα στο αναπνευστικό.

Η «συνταγή» που εξολοθρεύει τις κατσαρίδες -Με 1,5 ευρώ

Υπάρχουν, ωστόσο, και εναλλακτικές για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν χημικά για τις κατσαρίδες. Μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους είναι τα δολώματα με μαγειρική σόδα και ζάχαρη άχνη!
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα οικονομική μέθοδο, που με σωστή εφαρμογή μπορεί να εξαλείψει μια ολόκληρη αποικία από κατσαρίδες.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Πλαστικά καπάκια από μπουκάλια (νερού ή αναψυκτικού) ή από κονσέρβες (π.χ. τοματοπολτό ή μέλι)
  • Μαγειρική σόδα
  • Ζάχαρη άχνη
  • Νερό

Το κόστος: Η μαγειρική σόδα κοστίζει από λίγα λεπτά του ευρώ (π.χ. 0,25 ευρώ για ένα μικρό σακουλάκι) έως και λίγο πάνω από 1 ευρώ για 300 - 400 γραμμάρια (αρκετά για πολλά... δολώματα), ενώ ένα μέσο σακουλάκι ζάχαρης άχνης υπολογίζεται στα 0,50 με 0,60 ευρώ.

Η συνταγή:

Αναμιγνύουμε ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης.
Γεμίζουμε με το μείγμα τα καπάκια.
Για κάθε δόλωμα γεμίζουμε και ένα καπάκι με νερό.
Τοποθετούμε τα καπάκια με το δόλωμα και με το νερό σε δυσπρόσιτα σημεία (πίσω από το πλυντήριο, κάτω από το ψυγείο, στα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου, κοντά στο σιφόνι) και όπου έχουμε δει να κυκλοφορούν κατσαρίδες.

Πώς λειτουργεί το κόλπο

Η ζάχαρη είναι πολύ ελκυστική για τις κατσαρίδες. Οταν σπεύσουν για να… γευματίσουν, ωστόσο, θα καταναλώσουν και σόδα, η οποία δημιουργεί μια εκρηκτική αντίδραση όταν φτάσει στο στομάχι της κατσαρίδας, με συνέπεια να τη σκοτώσει.

Αν η συγκεκριμένη κατσαρίδα φαγωθεί από άλλες -λόγω κανιβαλισμού- τότε θα πεθάνουν, αλυσιδωτά, όσες φάνε το δόλωμα με τη σόδα.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη μέθοδος θέλει επιμονή, καθώς χρειάζεται κάποιες εβδομάδες μέχρι να λειτουργήσει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share