Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το πανεύκολο και φθηνό κόλπο για να κάνετε τα ξυραφάκια σαν καινούργια

Αρκεί μόνο 1 υλικό

18 Φεβρουαρίου 2022 13:32
 Το πανεύκολο και φθηνό κόλπο για να κάνετε τα ξυραφάκια σαν καινούργια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί άνδρες αλλά και γυναίκες χρησιμοποιούν ξυραφάκια στη καθημερινότητα τους, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που δεν φροντίζουν τη καθαριότητα τους με αποτέλεσμα να σκουριάζουν και να προκαλούν δερματικά προβλήματα.

Παράλληλα, αν τηγανίζετε και δεν ξέρετε που να ρίξετε το λάδι, αυτή είναι η λύση!

Η λύση είναι μία και βρίσκεται σε ένα σπιτικό υλικό, το ελαιόλαδο.

Πριν ξυριστείτε, βυθίστε το ξυραφάκι σας σε λίγο ελαιόλαδο και χρησιμοποιήστε λίγο βαμβάκι για να απορροφήσει το λάδι από την επιφάνεια. Αφήστε το ξυραφάκι να στεγνώσει πριν το χρησιμοποιήσετε. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σκουριάσει τόσο γρήγορα.

Το πανεύκολο και φθηνό κόλπο για να κάνετε τα ξυραφάκια σαν καινούργια

Ξεμείνατε από αφρό ξερίσματος; Η λύση υπάρχει στο ψυγείο σας

Όπως εμείς οι γυναίκες έχουμε πολλά απαραίτητα καλλυντικά, έτσι και οι άνδρες έχουν ένα αλλά απαραίτητο καλλυντικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλαπάκι του μπάνιου και αυτό δεν είναι άλλο από τον αφρό ξυρίσματος.

Τι γίνεται όμως όταν τα γένια βγήκαν λίγο παραπάνω και την ώρα που πας να τα ξυρίσεις συνειδητοποιείς ότι τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος;

Λύση υπάρχει και όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, βρίσκεται στο ψυγείο σου και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το γιαούρτι. Παράλληλα, δείτε το αφροδισιακό επιδόρπιο των αρχαίων Ελλήνων με 5 υλικά.

αφρός

Το γιαούρτι είναι το καλύτερο υποκατάστατο του αφρού ξυρίσματος, καθώς παρέχει την ίδια δράση αλλά με ένα παραπάνω συν στο τομέα ενυδάτωσης.

Δεν είναι τυχαίο που συνιστάται για σπιτικές κρέμες προσώπου και σώματος.

Τώρα και για μία ακόμα χρήση...το ξύρισμα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share