Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O έξυπνος τρόπος για να καθαρίσετε ένα καμμένο τηγάνι ή κατσαρολάκι

Απίθανο τρικ και τρομερά αποτελεσματικό

17 Φεβρουαρίου 2022 11:03
O έξυπνος τρόπος για να καθαρίσετε ένα καμμένο τηγάνι ή κατσαρολάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πανέξυπνο τρικ θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο που θα σας αποκαλύψει πώς να καθαρίζετε το καμμένο τηγάνι ή κατσαρολάκι χωρίς να κάνετε σχεδόν τίποτα. Παράλληλα, δείτε εδώ πως πρέπει να καθαρίζετε την κεραμική εστία.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια ταμπλέτα του πλυντηρίου πιάτων ή 1 κ.σ. απορρυπαντικό τοίχων. Τοποθετήστε μέσα στο τηγάνι ή το κατσαρολάκι σας νερό, και προσθέστε την ταμπλέτα ή το απορρυπαντικό. Αφήστε το μείγμα να βράσει και στη συνέχεια αφαιρέστε από το μάτι και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά.

Αμέσως μετά ξεπλύντε το τηγανάκι σας και με ένα σφουγγάρι απλά περάστε την προηγουμένως καμμένη του επιφάνεια. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Μυρίζει το σπίτι τηγανίλα; Με αυτό το θαυματουργό υλικό θα διώξετε τη μυρωδιά

Μπορεί να μην μαγειρεύετε συχνά στο τηγάνι αλλά το σίγουρο είναι πως όταν το κάνετε δεν μπορείτε να αντέξετε την άσχημη μυρωδιά που κρατάει… ώρες.

Να σας υπενθυμίσουμε το κόλπο που θα σας σώσει όταν ξεχνάτε το τηγάνι στη φωτιά

Είτε, λοιπόν, μαγειρεύετε στο τηγάνι είτε μαγειρεύετε οπουδήποτε αλλού, υπάρχει ένα κόλπο με το οποίο θα διώξετε τις άσχημες μυρωδιές στο λεπτό.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κανέλα και νερό.

κανέλα

Γεμίστε ένα κατσαρολάκι με νερό και ρίξτε μέσα κανέλα (μπορείτε να ρίξετε 1-2 στικς κανέλας). Αφήστε το νερό να βράσει για αρκετά λεπτά.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Η κανέλα θα κάνει μόνη της τη δουλειά που πρέπει και η κουζίνα και όλο σας το σπίτι (ειδικά αν κουζίνα και σαλόνι είναι ένας ενιαίος χώρος) θα μοσχομυρίσουν.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share