Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι θα σκοτώσετε τα μικρόβια στο πλυντήριο μ’ ένα υλικό που έχετε στην κουζίνα σας

Το γνωρίζατε;

17 Φεβρουαρίου 2022 10:17
Έτσι θα σκοτώσετε τα μικρόβια στο πλυντήριο μ’ ένα υλικό που έχετε στην κουζίνα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλυντήριο ρούχων: Μεγάλη κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τους σωστούς κανόνες υγιεινής που θα πρέπει όλοι μας να τηρούμε, προκειμένου να είμαστε περισσότερο προστατευμένοι ενάντια στα μικρόβια και τους ιούς.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, το σωστό πλύσιμο των χεριών είναι το βασικό μας… όπλο απέναντι στην μετάδοση του νέου φονικού ιού, αλλά χρειάζεται προσοχή, αναφορικά με το στέγνωμα των χεριών, μια και υπάρχει μία συσκευή που είναι επικίνδυνη για την υγεία μας.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: 7+1 καθημερινά αντικείμενα που έχουν περισσότερα μικρόβια από την τουαλέτα σας!

Βέβαια, πρόσφατα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, εξέδωσε οδηγία για να μπορέσει ο καθένας να φτιάξει το δικό του αντισηπτικό, προκειμένου να το έχει πάντα μαζί του και να το χρησιμοποιεί σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα του πλυσίματος των χεριών.

μικρόβια πλυντήριο

Ωστόσο, υπάρχει ένα τέλειο κόλπο για να σκοτώσετε τα μικρόβια, αλλά και να απομακρύνετε τις μυρωδιές από το πλυντήριό σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα υλικό που το έχουμε σίγουρα όλα στην κουζίνα μας και προσφέρει πολλές λύσεις. Όχι μόνο στο μαγείρεμα.

Πολλές είναι οι χρήσεις που μπορείτε να κάνετε με το συγκεκριμένο υλικό Μπορεί να βρίσκεται στην κουζίνα, αλλά με τις κατάλληλες οδηγίες μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό καθαριστικό.

Μάλιστα, μ’ αυτό το υλικό θα καταφέρετε να κάνετε και οικονομία στα ψώνια σας, μια και θα χρειαστείτε άλλα υλικά. Φυσικά και η αναφορά μας γίνεται για την μαγειρική σόδα, η οποία μπορεί να κάνει… θαύματα.

Ρίξτε μισό φλιτζάνι στο πλυντήριο και τα υπόλοιπα θα τα κάνει η μαγειρική σόδα, η οποία θα απομακρύνει τα μικρόβια

Μάλιστα, μπορεί να λειτουργήσει κι ως φυσικό μαλακτικό, λόγω της εξισορρόπησης του Ph!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share