Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Το κόλπο με τη πατάτα για να μην μυρίζει το σπίτι τηγανίλα

Μην ξοδεύετε χρήματα, η λύση βρίσκεται στο σπίτι

14 Φεβρουαρίου 2022 10:02
Το κόλπο με τη πατάτα για να μην μυρίζει το σπίτι τηγανίλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνήθως, οι νοικοκυρές επιλέγουν να τηγανίζουν φαγητά, διότι είναι η εύκολη λύση. Αυτό, όμως, μπορεί να μην ευνοϊκό για τις ίδιες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις μυρωδιές που βγαίνουν από το τηγάνι.

Πόσες φορές έχετε ακούσει τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες σας να αναφέρουν πως όλο το σπίτι μυρίζει τηγανίλα; Πόσες φορές τις έχετε δει να εξαγριώνονται από τις μυρωδιές του τηγανίσματος; Η απάντηση είναι άπειρες.

Τι θα μπορούσε να κάνει λοιπόν κάποιος σε περίπτωση που μύρισε το σπίτι από τις μυρωδιές του τηγανιού;

τηγάνι

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε τα λεφτά σας για να πάτε στην αγορά και να πάρετε ό,τι κυκλοφορεί σε αποσμητικό. Αυτό, διότι μπορείτε να το φτιάξετε από μόνοι σας. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα σταχτοδοχείο, μία πατάτα και ένα λεμόνι.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να προχωρήσετε σε κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες. Αρχικά, θα πρέπει να κόψετε τις φλούδες του λεμονιού και τις φλούδες της πατάτας. Στη συνέχεια, οφείλετε να τις τοποθετήσετε μέσα στο σταχτοδοχείο, που βρήκατε στο ντουλάπι του σπιτιού σας ή στο τραπέζι του σαλονιού σας. Τέλος, αφήστε το συγκεκριμένο σταχτοδοχείο στο δωμάτιο της κουζίνας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share