Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίθανο κόλπο για να καθαρίσετε τη λεκάνη στην τουαλέτα σας χωρίς χημικά

Το γνωρίζατε;

13 Φεβρουαρίου 2022 14:51
Απίθανο κόλπο για να καθαρίσετε τη λεκάνη στην τουαλέτα σας χωρίς χημικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καθαρισμός της λεκάνης σας δεν είναι και ό,τι πιο... ευχάριστο, πλην όμως μπορεί να γίνει εξαιρετικά εύκολος και με τρόπο... φυσικό. Τι πρέπει να κάνετε;

Δείτε επίσης: Μπάνιο: Ο απίστευτος τρόπος να ξεβουλώσετε τη λεκάνη - Δεν τον έχετε φανταστεί ποτέ!

Στο βίντεο θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το κόλπο με τη σόδα και τον χυμό λεμονιού, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας καθαριστικά και απ' ότι φαίνεται... θαυματουργά μπαλάκια για τον καθαρισμό της λεκάνης σας.

Είναι βρώμικη η μπανιέρα σας; Με αυτό το πανίσχυρο σπιτικό καθαριστικό θα την κάνετε να δείχνει σαν καινούρια

Το μπάνιο σας είναι γεμάτο βακτήρια και δεν ξέρετε πώς να το καθαρίσετε; Παρακάτω σας προτείνουμε ένα υγρό καθαρισμού, που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με μόλις 3 υλικά και θα σας λύσει τα χέρια με το καθάρισμα της μπανιέρας.

Το συγκεκριμένο καθαριστικό, χρησιμοποιείται μόνο για τις κεραμικές επιφάνειες. Υπάρχει μια ποικιλία από διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις μπανιέρες, όπως επιφάνειες από χυτοσίδηρο και ίνες γυαλιού, οι οποίες είναι πολύ ευαίσθητες. Ελέγξτε διπλά την ποιότητα της μπανιέρας σας, πριν προχωρήσετε στην καθαριότητα.

Για την παρασκευή αυτού του σούπερ καθαριστικού, θα χρειαστείτε:

  • Μαγειρική σόδα
  • Υγρό πιάτων
  • Αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (λεμόνι ή πορτοκάλι θα ήταν τέλεια!)

Αναμείξτε, ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και υγρού πιάτων (περίπου 1/4 φλιτζανιού από το καθένα) σε ένα μπολ. Προσθέστε περίπου 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Το μείγμα αυτό δεν κρατάει για πολύ καιρό, οπότε σιγουρευτείτε ό, τι κάνετε μόνο την ποσότητα που χρειάζεστε.

Μην φανταστείτε ότι απλά απλώνετε το μείγμα στις κεραμικές επιφάνειες και φεύγετε, διότι είναι αρκετά δραστικό και πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα. Παράλληλα, εξίσου αποτελεσματική είναι η χρήση της μαγειρικής σόδα στον καθαρισμό της μπανιέρας.

Για να μάθετε πως πρέπει να το εφαρμόσετε σωστά, ώστε να απαλλαγείτε από όλες τις δυσάρεστες βρωμιές χωρίς να προκληθεί ζημιά στο μπάνιο σας, παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share