Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Η χαρά της νοικοκυράς! Με αυτό το πανέξυπνο κόλπο θα καθαρίσετε το φούρνο σας

Χωρίς κούραση!

9 Φεβρουαρίου 2022 08:38
Η χαρά της νοικοκυράς! Με αυτό το πανέξυπνο κόλπο θα καθαρίσετε το φούρνο σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσατε τον φούρνο σας; Μήπως ανήκετε κι εσείς σε αυτή την ομάδα των νοικοκυρών που κάνει μήνες ή και χρόνια για να την καθαρίσει;

Παράλληλα, δείτε το ανέξοδο κόλπο για να μοσχομυρίζει πάντα ο φούρνος σας μόνο με 1 υλικό

Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε μια απλή μέθοδο από μία ομάδα Αυστραλών που θα απομακρύνει τα λίπη και την βρωμιά και θα κάνει την κουζίνα σας αγνώριστη!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων, αλουμινόχαρτο και μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό. Η διαδικασία διαρκεί τουλάχιστον 2 ώρες- αλλά εσείς μπορείτε να φτιάξετε τον καφέ σας και να τον απολαύσετε περιμένοντας να γίνει μόνη της όλη η βρώμικη δουλειά.

Για να ξεκινήσετε, βγάλτε την σχάρα του φούρνου (και όλα όσα μπορούν να αφαιρεθούν) και τυλίξτε την τελείως με αλουμινόχαρτο και αφήστε την να μουλιάσει μέσα σε ζεστό νερό για τουλάχιστον 2 ώρες.

«Άνοιξα την βρύση του μπάνιου στο ζεστό νερό . Τύλιξα την σχάρα με αλουμινόχαρτο και την άφησα στην μπανιέρα» έγραψε μια γυναίκα. «Απλά έβαλα μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων από πάνω. Και τα άφησα για δύο ώρες. Στη συνέχεια, πήγα στο μπάνιο, και σκούπισα τη σχάρα με την μαγική γόμα. Δεν χρειάστηκε να καταβάλω καθόλου προσπάθεια».

σχαρα

Η διαδικασία καθαρισμού λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά, επειδή το αλουμινόχαρτο κάνει μια χημική αντίδραση με την ταμπλέτα πλυντηρίου.

Μια άλλη γυναίκα δεν έβγαλε μόνο τις σχάρες, αλλά και την γυάλινη πόρτα και τα έβαλε στην μπανιέρα για 3,5 ώρες.

«Τα άφησα για 3,5 ώρες με μία ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων. Είχαν επάνω τους λίπος χρόνων. Δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρά» έγραψε.

Μια άλλη γυναίκα που ήταν «σκεπτική» με αυτό το κόλπο, αποφάσισε να το δοκιμάσει και έμεινε έκπληκτη από το πόσο καθαρή ήταν η κουζίνα της μετά.

Χωρίς να αφήσει καθόλου υπολείμματα λεκέδων και λίπους στην μπανιέρα σας

Κι αν απορείτε πώς θα είναι η μπανιέρα σας μετά, αρκεί να πούμε πως μια γυναίκα είπε ότι δεν βρήκε καθόλου υπολείμματα λίπους. «Η μπανιέρα μου είναι μια χαρά, απλά την σκούπισα» έγραψε.

Εάν όμως δεν έχετε πλυντήριο πιάτων, άλλες μητέρες πρότειναν να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ή ακόμη και καθαριστικό για μπάρμπεκιου.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share