Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το κάνανε οι γιαγιάδες και ήταν αποτελεσματικό: Έτσι θα διώξεις τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο

Φοβερές συμβουλές!

6 Φεβρουαρίου 2022 17:26
Το κάνανε οι γιαγιάδες και ήταν αποτελεσματικό: Έτσι θα διώξεις τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις άνοιξες το ψυγείο σου και συνειδητοποίησες ότι μυρίζει άσχημα; Σίγουρα κανείς δεν θέλει να μυρίζει δυσάρεστα το ψυγείο του, αλλά μην ανησυχείς καθόλου για αυτό. Υπάρχει λύση!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναλάβεις άμεσα δράση και να χρησιμοποιήσεις υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας. Παράλληλα, ανακάλυψε εδώ γιατί δεν πρέπει να βάζεις το κρέας στο ψυγείο.

Εξαφάνιση οσμών με λευκό ξύδι

Το λευκό ξύδι, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, είναι ένα εκπληκτικό καθαριστικό, που μπορεί να σου δώσει λύση για πολλά απρόσμενα προβλήματα μέσα στο σπίτι, όπως αν μυρίζει το ψυγείο. Τοποθέτησε ένα μπολ ή ένα ανοιχτό φλιτζάνι με ξύδι στο πρώτο ράφι του ψυγείου σου. Άφησε τις μαγικές του ιδιότητες να δράσουν, όση ώρα εσύ απολαμβάνεις τον ύπνο σου ή τον ελεύθερο σου χρόνο. Λίγες ώρες αργότερα το ξύδι θα έχει εξοντώσει όλες τις άσχημες μυρωδιές στο ψυγείο και το άνοιγμα της πόρτας του θα σε γεμίζει και πάλι χαρά.

Εξαφάνιση οσμών με βρώμη

Η βρώμη δρα το ίδιο αποτελεσματικά με το λευκό ξύδι στην εξαφάνιση των δυσάρεστων οσμών του ψυγείου. Aν τυχαίνει, λοιπόν, να διαθέτεις βρώμη σε κάποιο ντουλάπι, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις κατά τον ίδιο τρόπο για να εξοντώσεις τις οσμές. Αρκεί να τοποθετήσεις ένα μπολ με βρώμη μέσα στο ψυγείο και να το αφήσεις για αρκετές ώρες, ώστε να απορροφήσει όλες τις μυρωδιές στο ψυγείο. Ίσως να χρειαστεί λίγη περισσότερη ώρα από το λευκό ξύδι, αλλά το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Το κάνανε οι γιαγιάδες και ήταν αποτελεσματικό: Έτσι θα διώξεις τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο

Εξαφάνιση οσμών με ελληνικό καφέ

Πιθανότατα δε γνώριζες αυτή την ιδιότητα του ελληνικού καφέ. Τι πρέπει να κάνεις, για να εξαφανίσεις τις μυρωδιές στο ψυγείο σε αυτή την περίπτωση; Τοποθέτησε μία λαδόκολλα σε ένα ράφι του ψυγείου σου και κάλυψε την επιφάνεια της με κόκκους ελληνικού καφέ. Περίμενε μερικές ώρες, ώστε να δράσουν οι εκπληκτικές δυνάμεις του καφέ. Όταν αφαιρέσεις τη λαδόκολλα, όλες οι δυσάρεστες οσμές θα έχουν πια εξαφανιστεί!

Εξαφάνιση οσμών με λεμόνι

Το λεμόνι έχει αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να σε βοηθήσει στον καθαρισμό του ψυγείου, αλλά και την εξαφάνιση δυσάρεστων οσμών, αν μυρίζει το ψυγείο. Η μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσεις είναι πολύ απλή. Στύψε 1- 2 λεμόνια και βάλε το χυμό τους να ζεσταθεί σε ένα κατσαρολάκι, μαζί με μισή ποσότητα νερού. Όσο ακόμα το μείγμα είναι ζεστό, τοποθέτησε το στο ψυγείο. Άφησέ το για μια νύχτα να δράσει και θα εξαφανίσει τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Εξαφάνιση οσμών με μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα έχει την ικανότητα να απορροφά τις δυσάρεστες οσμές. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται ευρέως για τον καθαρισμό χαλιών στο σπίτι, αλλά και τον καθαρισμό του ψυγείου, αν έχει άσχημες μυρωδιές. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις, αν μυρίζει το ψυγείο, είναι να απλώσεις μια λαδόκολλα σε ένα ράφι του ψυγείου και να βάλεις πάνω σκόνη μαγειρικής σόδας. Άφησέ το να δράσει, έως και για μια ολόκληρη μέρα, για να φύγουν οι μυρωδιές από το ψυγείο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share